Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Policija istražuje tuču u Foči: Vlasnik i konobar isjekli bivšeg suvlasnika lokala

Policija istražuje tuču u Foči: Vlasnik i konobar isjekli bivšeg suvlasnika lokala

20191015010723_294876

 

Vlasnik londž-bara “Šanti” u Foči Srđan Ivanović i konobar u lokalu Bojan Gavrilović privedeni su i ispitani u policiji zbog sumnje da su pretukli i nožem povrijedili bivšeg suvlasnika pomenutog bara Milana Rudinca, saznaje “Glas Srpske”.
Povrijeđeni Rudinac prevezen je u Univerzitetsku bolnicu u Foči gdje je zadržan na liječenju. Iz bolnice je saopšteno da je on primljen s višestrukim ranama glave i vrata te kontuzionim povredama grudnog koša, stomaka i ekstremiteta.

– Pacijent je zbrinut i urađena je hirurška obrada rana. Trenutno je stabilnog opšteg stanja i van životne opasnosti – kazao je dr Nenad Lalović.

 

 

Prema našim informacijama, Rudinac je sjedio u baru u blizini Ivanovića, a Gavrilović je kao konobar služio goste.

– Došlo je do svađe i tuče između njih trojice, tokom koje su Ivanović i Gavrilović pretukli Rudinca, a jedan od njih ga je navodno čakijom isjekao po glavi i tijelu. Ne zna se ko je koristio čakiju i ko je donio u lokal. To se istražuje – kazao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, pretpostavlja se da su uzrok sukoba raniji neraščišćeni računi između njih.

– Rudinac je bio suvlasnik lokala zajedno s Ivanovićem i prije nekog vremena oni su se razišli, a Rudinac je izašao iz posla. Istražujemo da li sukob ima veze sa tim ranijim poslovima, a postoje indicije da je svemu kumovao alkohol i da se radi o kafanskoj tuči – rekao je naš izvor.

 

 

U Policijskoj upravi Foča potvrdili su da su uhapšene dvije osobe zbog nanošenja tjelesne povrede R. M. iz Foče.

– I. S. i B. G. iz Foče sumnjičimo da su 13. oktobra u jednom lokalu u Svetosavskoj ulici napali R. M. i povrijedili ga. Teretimo ih za krivično djelo teška tjelesna povreda. U toku je istraga i prikupljanje dokaza bitnih za dokazivanje krivičnog djela – rekli su u PU Foča.

Nisu navodili detalje i imena osumnjičenih i napadnutog.

“Glas Srpske” pokušao je da dobije komentar učesnika obračuna, ali na brojeve mobilnih telefona lokala “Šanti” niko se nije javljao. Takođe, broj mobilnog telefona Rudinca bio je isključen.

 

glassrpske.com

Check Also

radar

Regionalna akcija pojačane kontrole saobraćaja na području Policijske uprave Foča

U cilju poboljšanja stanja saobraćaja, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Foča od 17. …

Powered by Master Media (TM)