Breaking News
Home / Visegrad / Politika Višegrad / PODRŠКA NAČELNIКU ĐUREVIĆU!

PODRŠКA NAČELNIКU ĐUREVIĆU!

OO NPS

 

 

PODRŠКA NAČELNIКU ĐUREVIĆU!
OO Narodne Partije Srpske – Višegrad, svi članovi i simpatizeri stranke, trenutno i u narednom periodu, daće punu podršku aktuelnom načelniku opštine Mladenu Đureviću! Odbornik koji zastupa politiku NPS u SO Višegrad, neće glasati za opoziv, a ukoliko i dođe do referenduma, svi članovi i simpatizeri naše stranke biće PROTIV.

 

Jasna je politika sadašnje većine u SO najvećim dijelom nametnuta ucjenama od strane odbornika minornih partija od kojih neke više nemaju ni najosnovnije organe stranke, ili odbornici koji bi trebalo da ih predstavljaju – zastupaju samo svoje lične interese, ili oni koji su se debelo okoristili u prethodnom periodu, pa sada žele da ponovo dođu u priliku da rade po starom receptu samo kroz nove priče i na kraju ‘padobranci’ za zadatkom da prave destabilizaciju u našem gradu među našim komšijama i nama samima!
Štetu koju su napravili nezakonitim radom, jasno je, ne žele da popravljaju (ne mogu oko ‘talova’ da se dogovore), nego i dalje rade na produbljivanju krize novim i novim egzibicionističkim djelovanjem. Počeli su javno i da zadiru i ljagaju i članove porodica, djecu, koju nazivaju klošarima, a da su sami moralno dno, a neki od njih i ne skrivaju svoj nemoral i razvrat pokazujući na takav način da njima porodica u suštini i moral, ne znači ništa, kao i onima koji ih podržavaju i koji to u javnosti ‘pokrivaju’, pokazujući da su isti takvi nažalost. Vrijeme koje je pred nama, zbog svih geopolitičkih dešavanja, biće neizvjesno i teško. Sada je trebalo da se krene punom snagom u saniranje posledica i rješavanje nagomilanih problema, a ne u dalja politička prepucavanja i produbljivanje krize. Tih jedanaest odbornika koji čine većinu, ništa nije sprečavalo da zakonito postupaju i provode to što ZAКONODAVNA VLAST (Skupština opštine) ima obavezu da sprovodi i stvara osnov da IZVRŠNA VLAST (Načelnik i odjeljenja) mogu da rade svoj posao i sprovode odluke koje donesu.

 

Na kraju, izgubiće i ovu utakmicu, izgubiće i u OКTOBRU, što je već izvjesno, jer nema ništa od ujedinjene opozicije što je jasno, jedino što su kod nas ujedinjeni u bezzakonju i nemoralu. Narod je već jednom to prepoznao i OPET će.
“Uzalud vam trud svirači”!

Predsjednik OO NPS
dipl.inž. Mile Perić

 

fb/ NPS Višegrad

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i  pridružite se u našoj  Viber zajednicu.

Check Also

OO NPS

Saopštenje OO NPS Višegrad

    Složena situacija u funkcionisanju zakonodavne i izvršne vlasti u Višegradu se i dalje …

Powered by Master Media (TM)