Breaking News
Home / Zanimljivosti / Počela proizvodnja modernizovane Lade 4×4

Počela proizvodnja modernizovane Lade 4×4

Lada 4x4 BrontoLada 4x4 Bronto

Kompanija AvtoVAZ pokrenula je proizvodnju poboljšane verzije svog terenca. Nova generacija modela Lada 4×4 poseduje novu kombinaciju uređaja smeštenu u karoseriju koju karakteriše kontrast crnih i narandžastih dezena. Osim toga, prema saopštenju pres-centra kompanije, za Ladu 4×4 sa petoro vrata pojavilo se novo izdanje pod nazivom Black Edition i to po ceni od 599 hiljada rublji. Karakterišu je vrhunske performanse, a oprema uključuju klima uređaj, eksterna ogledala sa električnim pogonom i električnim grejanjem, kao i poboljšana vibraciona izolacija.

Karoserija automobila za Black Edition verziju ofarbana je „panter“ crnom bojom, a aluminijumski naplatci takođe su napravljeni u crnoj boji. Slični točkovi od 16 inča montirani su i na Kamuflaž verziju Lade 4×4.

Specijalna verzija 4×4 „Urban“ biće u prodaji dostupna po ceni od 567 hiljada rubalja. Opremljena je dvobojnim naplatcima Grizli na kojima je crna pozadina kombinovana sa srebrnom ispoliranom površinom. Verzija Luks dobila je električno podešavanje i grejanje eksternih ogledala, kao i srebrne naplatke od aluminijuma, u sklopu unapređenja dizajna. Njena cena kreće od 523 hiljade rublji.

Podsećamo da je Lada 4×4 dostupna u pet glavnih verzija: sa troja ili petoro vrata, Urban sa troja ili petoro vrata, kao i specijalna verzija povišene prohodnosti – Lada 4×4 Bronto.
Russia Beyond

 

Lada 4x4 BrontoLada 4x4 BrontoLada 4x4 Bronto

 

netauto.rs

Check Also

Gorenje Grupa IFA 2018 665 l

Gorenje predstavilo nove uređaje i digitalna rešenja za pametan i pojednostavljen život

  Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2018, koji se održava od 31. avgusta do 5. …

Powered by Master Media (TM)