Breaking News
Home / Zanimljivosti / Auto-moto / Počela da se prodaje Lada Niva

Počela da se prodaje Lada Niva

Lada-Niva-21-7

 

Avtovaz  je objavio da je juče, 21. jula 2020. godine, počela prodaja SUV-a Niva pod brendom Lada. Rešetka hladnjaka i upravljač sada su ukrašeni logotipom Lada u obliku poznatog trodimenzionalnog broda.

Lada Niva je klasični SUV savršeno prilagođen gradskom životu. On se samopouzdano kreće po zemljanim off-roud putevima zahvaljujući visokom odstojanju od tla, pogonom na sve točkove, centralnom zaključavanju diferencijala i reduktoru za menjač. U isto vreme, on savršeno oseća asfalt, izglađujući nedostatke na putevima. Kompaktne dimenzije utiču ne samo na odlične mogućnosti geometrijskog kretanja, već i na praktičnost parkiranja.

 

U off-road verziji, sliku dopunjuju terenski pnematici i ozbiljan komplet zaštite karoserije koji se pokazuje u prirodi, a takođe izgledaće sjajno na gradskim ulicama zahvaljujući kontrastnim detaljima i izražajnom dizajnu.

Udobnost vozača i putnika obezbeđuje prostrana kabina sa odličnom vidljivošću, moćan klima uređaj, pouzdana izolacija od buke i vibracija, udobna sedišta sa multifunkcionalnim naslonom za ruke.

Na prednjoj tabli je 7-inčni ekran osetljiv na dodir koji omogućava brz pristup bilo kojoj aplikaciji. U vetrobransko staklo ugrađen je grejač, kao i u prednja sedišta što je neophodno za oštre ruske zime. U opremi se nalazi i bavigacioni sistem Era-Glonass, ABS sistem, kamera za vožnju unazad, senzori za parkiranje i vazdušni jastuci koji će da se pobrinu za bezbednost na bilo kojim putevima.

Cene: Lada Niva Classic 726.000 rubalja, Comfort 776.000 rubalja, Comfort Off-road Plus 812.000 rubalja, Luxe 859.000 rubalja i Luxe Off-road 869.000 rubalja.

 

netauto.rs

 

Check Also

20200703222630_608446

Zakucalo sportsko srce: Škoda Octavia RS TSI i TDI

  Škoda je predstavila benzinsku i dizel verziju visokoperformansnog modela Octavia RS. Četiri meseca nakon …

Powered by Master Media (TM)