Breaking News
Home / RS - BIH / Aktuelnosti RS - BIH / POBJEDA HUMANOSTI Sakupljen novac za gradnju Centra za djecu sa posebnim potrebama u Trebinju

POBJEDA HUMANOSTI Sakupljen novac za gradnju Centra za djecu sa posebnim potrebama u Trebinju

Trebinje-Osobe-sa-posebnim-potrebama

Na humanitarnoj večeri za izradu projekta i prepremne radova za gradnju Centra za djecu i omladinu sa posebnim potrebama u Trebinju sinoć je prikupljeno 15 hiljada KM.

U akciju su se uključili privrednici, javne ustanove, predstavnici lokalne vlasti, narodni poslanici, članovi Moto kluba „Noćni vukovi“, kao i predstavnici gatačke Termoelektrane.

Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

Na jučerašnjoj akciji dobrovoljnog davalaštva krvi organizovanoj povodom Međunarodnog dana dobrovoljnih davalaca krvi takođe je prikupljan novac za djecu sa posebnim potrebama.

Donatorsku večeru organizovala je Međunarodna policijska asocijacija, regionalni klub Trebinje u saradnji sa Udruženjem roditelja djece i omladine sa posebnim porebama „Sunce nam je zajedničko“, a pod pokroviteljstvom grada Trebinja.

Nova lokacija Centra će biti u Zasad polju na zapadnom izlazu iz grada i prostiraće se na hiljadu kvadratnih metara.

Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

Iz Udruženja „Sunce nam je zajedničko“ su najavei da će preko Saveza udruženja mentalno nedovoljno razvijenih lica RS poslati zahtjev za pomoć  da se u akciji „S ljubavlju hrabrim srcima“ pomogne izgradnja ovog Centra.

Autor: Dubravka Čolović /srpskainfo.com

Check Also

karcinomi-foto-shutterstock-e1549815452939

“ZDRAVSTVU POTREBNI DODATNI IZVORI FINANSIRANJA” Kako odgovoriti izazovima koja nameće SAVREMENA MEDICINA

  Godišnji trošak Fonda zdravstvenog osiguranja RS za citostatike iznosi oko 12 miliona KM, a …

Powered by Master Media (TM)