Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Perišić: Hidroelektrana Višegrad i opština Višegrad realizuju zajedničke projekte

Perišić: Hidroelektrana Višegrad i opština Višegrad realizuju zajedničke projekte

6FCEF4E9-9AD4-4AFA-ADE5-A95DC320A6B9

 

Zavisno preduzeće Hidroelektrana Višegrad i opština Višegrad realizuju zajedničke projekte, sa ciljem uređena i unapređenja ove lokalne zajednice, rekao je direktor Nedeljko Perišić.

On je danas upriličio prijem za delegaciju opštine Višegrad, te istakao da je ova posjeta pokazatelj dobrog odnosa višegradske hidroelektrane i opštine Višegrad.

„Zajednički interes svih zaposlenih je dobra i uređena lokalna zajednica što Višegrad i jeste dolaskom ove opštinske strukture koju predvodi Đurević, a u isto vrijeme interes lokalne zajednice je da Hidroelektrana bude u pogonu zbog koncesionih naknada koje izdvaja za opštinu Višegrad i druge lokalne zajednice“, dodao je Perišić.

 

 

 

On je rekao da su sastanku prisustvovali i rukovodioci preduzeća, te istakao da je bitno da se ljudi sa velikim radnim iskustvom uključe u društveni život kako bi ovu lokalnu zajednicu vratili na mjesto gdje ona pripada.

Perišić je zahvalio opštini Višegrad na izuzetno korektnom i dobrom odnosu.

Tehnički direktor Hidroelektrane Višegrad Tomislav Popović izrazio je zahvalnost načelniku opštine i njegovim saradnicima zbog interesovanja za Hidroelektranu Višegrad.

„Hidroelektrana Višegrad ima izuzetnu pogonsku spremnost i zbog dobre hidrologije u ljetnim mjesecima ipunjen je plan. U toku je redovni godišnji remont. Upoznali smo načelnika o remontu i stanju pogonske spremnosti. Zahvaljujem mu se za interesovanje za pogonsku spremnost i proizvodnju“, istakao je Popović.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je Hidroelektrana preduzeće koje zaslužuje veliku pažnju i da trećina budžeta zavisi od prihoda koje ostvaruje od ovog preduzeća.

 

 

„Opština Višegrad i hidroelektrana imaju jako dobru saradnju. Aktivno učestvuju u svim aktivnostima koje sprovodi opština Višegrad i maksimalno daju doprinos na poboljšanju standarda svih građana naše opštine. Ove godine planiran je veliki broj zajedničkih projekata“, istakao je Đurević.

On je dodao da je Hidroelektrana Višegrad u svojim planovima predvidjela značajna sredstva kojima će pomoći da infrastruktura bude poboljšana.

 

opstinavisegrad.com

Check Also

Dom-Zdravlja-Višegrad (1)

OBAVJEŠTENJE : Jzu Dom Zdravlja Višegrad

      OBAVJEŠTENJE : Jzu Dom Zdravlja Višegrad   Da će Dr Milivoje Knežević …

Powered by Master Media (TM)