Breaking News
Home / RS - BIH / Aktuelnosti RS - BIH / Oprez na putu: Sneg otežava saobraćaj

Oprez na putu: Sneg otežava saobraćaj

7nsktkqturbxy9mnjzjywfkowu2mwnhn2iznjkxyjiwmwqxnzkzntm1zi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Sneg jutros otežava saobraćaj u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, posebno na putnom pravcu Karanovac-Kneževo-Turbe, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Raskvašenog snega ima na putnom pravcu Mrkonjić Grad-Glamoč preko prevoja Mliništa, na putu Strojice-Novo Selo prema Kupresu, gde vetar stvara nanose, te preko Manjače na putu Kola-Stričići-Čađavica.

Sneg se zadržava i na putu Sarajevo-Foča preko Rogoja, Sarajevo-Rogatica, preko Romanije i Vlasenica-Han Pijesak preko prevoja Han Pogled.

U nižim područjima sneg se, za sada ne zadržava na kolovozu. Vozačima se skreće pažnja da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Na graničnim prelazima jutros nema evidentiranih zadržavanja pri prelasku granice. Zbog radova na području Hrvatske, na graničnim prelazima Orašje-Županja i Brod-Slavonski Brod vozila saobraćaju usporeno.

Iz AMS podsećaju da je u toku akcija “Bezbedna vožnja u zimskim uslovima 2016”, koja će se danas sprovoditi u Kozarskoj Dubici od 9.00 do 11.00 časova, a od 13.00 do 15.00 časova u Gradišci.

blic.rs

Check Also

karcinomi-foto-shutterstock-e1549815452939

“ZDRAVSTVU POTREBNI DODATNI IZVORI FINANSIRANJA” Kako odgovoriti izazovima koja nameće SAVREMENA MEDICINA

  Godišnji trošak Fonda zdravstvenog osiguranja RS za citostatike iznosi oko 12 miliona KM, a …

Powered by Master Media (TM)