Breaking News
Home / Zanimljivosti / Opel uvodi novi sistem povezivanja

Opel uvodi novi sistem povezivanja

OnStar-002

Opel nastavlja brzu integraciju tehnologije PSA grupacije, u skladu sa strateškim planom PACE. Nakon objavljivanja da će inženjerski tim u Riselshajmu voditi razvoj lakih komercijalnih vozila PSA grupacije i da će 15 centara nadležnosti biti raspoređeno u sedištu Opela, Opel će da uvede usluge povezivanja PSA grupacije u Evropi. U skladu sa tim, brend će istovremeno početi sa ukidanjem tehnologije OnStar koja je u vlasništvu GM-a, koja će da bude završena do kraja 2020. godine.

Nazvan Opel Connect, novi sistem povezivanja biće predstavljen u Opelovim putničkim i lakim komercijalnim vozilima počev od 2019. godine. Jedan od prvih modela koji će imati Opel Connect je nova generacija Corse, koju će Opel takođe da proizvodi i kao električni automobil na baterije. Ponuda povezivanja uključivaće dijagnozu vozila, asistenciju prilikom krađe vozila i daljinski pristup vozilu kao i Apple CarPlay i Android Auto. Od 2024. godine, Opel Connect biće dostupan u celoj Opelovoj gami modela.

Komentarišući uvođenje Opel Connect-a, direktor Opela za Srbiju, Bugarsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju, Dragan Nenadović je rekao: „Opel se utemeljio u vodeću poziciju što se tiče sistema povezanosti u automobilima. Nova tehnologija će nam omogućiti da ovu ulogu još više učvrstimo u budućnosti“.

Tokom uvođenja Opel Connect-a, korisnici OnStar sistema mogu da budu sigurni da će nastaviti da dobijaju isti nivo usluge, sve do datuma prestanka.

netauto.rs

Check Also

28279352_2078427935733550_9126024276084115396_n-720x650

Srbija : ugovor na papiru više neće biti potreban

  Sezonske radnike u poljoprivredi od ove godine poslodavci će moći da angažuju elektronski, putem …

Powered by Master Media (TM)