Breaking News
Home / Srbija / Politika / „ODNOSI NIKAD BOLJI“ Petar Đokić se sastao sa Ivicom Dačićem

„ODNOSI NIKAD BOLJI“ Petar Đokić se sastao sa Ivicom Dačićem

viber_image_2019-10-08_15-42-18

 

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić sastao se danas u Beogradu sa predsjednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem, saopšteno je iz SP.

Na sastanku dva predsjednika razgovaralo se o aktuelnim temama u Republici Srpskoj, Srbiji i regionu, kao i o mogućnostima za unapređenje ekonomske saradnje i daljeg razvoja Srpske i Srbije.

– Između ostalog, Đokić je iskoristio priliku da upozna Dačića sa zaključcima razgovora kojeg je imao sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom na marginama nedavno završenog energetskog samita „Ruska energetska sedmica 2019.“ u Moskvi. Na sastanku je konstatovano da su odnosi između Republike Srpske i Srbije, ali i između dvije partije nikada bolji, te su najavili nastavak aktivnosti koje će dovesti do ujedinjenja dvije partije u budućnosti – navode iz SP.

 

 

Naglašavaju da je predsjednik Đokić istakao da je trajno opredjeljenje socijalista ekonomski i politički razvoj i osnaživanje naših zemalja i našeg naroda dok je predsjednik Dačić zaključio da su ove dvije partije oduvijek radile i nastaviće da rade zajednički za Srpsku i Srbiju i za bolji život našeg naroda sa obje strane Drine, te iskazao punu podršku u daljem djelovanju Socijalističke partije na čelu sa Petrom Đokićem.

 

srpskainfo.com

Check Also

20190313130510-280380

Da li će načelnici i njihovi zamjenici biti birani u paketu: Više ušteda, manje tenzija

  Članovi Centralne izborne komisije BiH na prošlonedjeljnoj sjednici ovog tijela ukazali su na određene …

Powered by Master Media (TM)