Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rudo / Od zdravog momka za nekoliko sekundi postao je invalid: Nikolu je pogodio zalutali metak dok je sjedio u dvorištu

Od zdravog momka za nekoliko sekundi postao je invalid: Nikolu je pogodio zalutali metak dok je sjedio u dvorištu

BF1899C4-3707-4CBB-8D4A-DEF927C828DF

Popodnevno ispijanje kafe u dvorištu za porodicu Perišić iz sela Mokronozi koje se nalazi na samoj granici između Priboja i opštine Rudo pretvorilo se u pravu dramu.

Osamnaestogodišnjem Nikoli život se promijenio iz korijena za samo nekoliko sekudni, jer ga je pogodio zalutali metak i nanio mu teške tjelesne povrede.

– Kopali smo neki kanal i sjeli da odmorimo i popijemo kafu. Sjedili smo za stolom, a kako nije bilo mjesta Nikola je sjedio na panjiću pored. Čuli smo samo neki tup udar, kao kad pukne sijalica. U tom trenutku sam pogledao u Nikolu koji je jauknuo i rekao kako ga je nešto udarilo. Ustao je refleksno i samo odjednom pao sa nogu – priča za RINU Krsman Perišić otac povrijeđenog Nikole.

Odmah su ga odvezli prvo u Priboj, a zatim u užičku bolnicu i tamo su im rekli da ga je pogodio zalutali metak koji je ostao u tijelu. Nikola i njegovi roditelji su ostali u šoku, jer nikakav pucanj nisu čuli. Nikoli su dijagnostifikovane teške tjelesne povrede, on od tog momenta više ne može da stane na noge. Metak se zaustavio na kičmi i paralisao mu donji dio tela. Vodili smo ga u Beograd u bolnicu, ali oni se ne usuđuju da ga operišu. Nastavili smo da se raspitujemo i našli bolnicu u Njemačkoj koja bi mu izvadila metak i ugradila vještački pršljen, ali ta operacija košta oko 100.000 evra – priča ovaj uplašeni otac.

 

Nikolina porodica nije u prilici da skupi toliki novac kako bi svom sinu ponovo omogućili da može hodati, stoga mole sve ljude dobre volje ukoliko su u mogućnosti da pomognu:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1266 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1266 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381721-84

Uplatom na devizni račun: 160600000138163260

IBAN: RS35160600000138163260

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

srpskainfo.com

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i  pridružite se u našoj  Viber zajednicu.

Check Also

penina-i-novak-jakovljevic-foto-ustupljena-fotografija

Ljepša od Naomi Kembel, a i pitu zna da spremi: Stjuardesa iz Najrobija postala srpska snajka u Rudom (FOTO)

  Kad se Penina Moriasi, lijepa Afrikanka iz Kenije, prvi put pojavila u maloj varošici …

Powered by Master Media (TM)