Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / OBAVJEŠTENJE: Moja Voda Petnaesti April

OBAVJEŠTENJE: Moja Voda Petnaesti April

moja vodaa

 

Poštovani potrošači i korisnici,

Zbog trenutne epidemiološke situacije, izazvane pojavom Кoronavirusa, Javno preduzeće za vodovod i kanalizaciju „15. april“ A.D. Višegrad posluje sa smanjenim brojem zaposlenih i preduzima sve mjere da se smanji kretanje dežurnih radnika, kako bi izbjegli negativne poslljedice po građane, a i po naše zaposlene. Shodno tome, potrebno je da sami očitate stanje potrošnje na vodomjeru i da nam javite telefonskim putem svakim radnim danom u preiodu od 07:00 do 14:00 časova, naravno u koliko ste u mogućnosti. Stvarno stanje potrošnje će se utvrđivati prilikom prvog očitanja vodomjera, od strane naših popisivača, koji izađu na teren u vrijeme popisa. Кontekt telefon za prijavljivanje stanja na vodomjeru je 058/620-112.
Pored toga, obavještavamo vas da se 24-časovno vodosnabdijevanje obavlja uredno na području opštine Višegrad, bez restrikcija, osim u slučaju kvarova i pucanja cjevovoda. O svim našim aktivnostima ćemo vas blagovremeno obavjestiti.

S poštovanjem,
JPViК „15. april“ A.D. Višegrad

 

Check Also

Mladen-Djurevic-1-720x498

Čestitka povodom Dana policije

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević čestitao je pripadnicima Policijske stanice Višegrad i svim pripadnicima Ministarstva …

Powered by Master Media (TM)