Breaking News
Home / Zanimljivosti / Novi Range Rover Evoque u Srbiji

Novi Range Rover Evoque u Srbiji

Range-Rover-Evoque-pr-2

 

Kompanija British Motors sinoć je pred velikim brojem zvanica iz poslovnog, kulturnog i javnog života, sportista i medija, predpremijerno u Srbiji predstavila novu generaciju Range Rover Evoqua, najmanjeg modela iz game Range Rover.  Uz vizuelne i audio efekte, model je predstavljen, a gosti su mogli da vide dve verzije modela u beloj i Nolita Grey sivoj boji.  Novi Evoque od 21. marta biće izložen na štandu British Motorsa u hali 1 beogradskog sajma tokom predstojećeg Međunarodnog salona automobila. To je ujedno i evropska sajamska premijera ovog popularnog Range Rovera kojeg je širom sveta od njegovog lansiranja 2011. godine, prodato u preko 800 hiljada primeraka.

 

Novi Evoque otelotvorenje je modernističkog pristupa dizajnu koji ima Range Rover. Smela evolucija koja zadržava suštinu karaktera ovog modela. Visok pojas i padajuća linija krova ističu jedinstven mišićav profil, stvarajući pouzdan i dinamični stav.

Evoque-ove privlačne proporcije daju mu veličanstveno prisustvo, zajedno sa novim uglađenim dizajnom farova sa integrisanim pokazivačima pravca. Oble kvake i izglačani bakarni detalji odraz su savremenog dizajna.

Enterijer novog Range Rover Evoque-a spoj je prefinjene elegancije i čistih, slobodnih površina. Najnovija tehnologija u kombinaciji sa najfinijim materijalima i detaljima daju otmen i luksuzan ambijent.

Zahvaljujući četvorostranom panoramskom krovu, enterijer je okupan prirodnom svetlošću, a pozadi je prostor proširen radi dodatnog komfora za putnike.

 

 

Range Rover Evoque

netauto.rs

 

Check Also

Kako do fenomenalnog pogleda iz potkrovlja 665

Kako do fenomenalnog pogleda iz potkrovlja?

Želite da uredite stari tavan i dobijete dodatni prostor pod krovom? Odlična ideja! Kako bi …

Powered by Master Media (TM)