Breaking News
Home / Zanimljivosti / Nova Toyota Corolla GR Sport

Nova Toyota Corolla GR Sport

Toyota Corolla GR SportToyota Corolla GR Sport

Nakon uspešnog lansiranja nove Corolle, koja je naišla na velike pohvale zahvaljujući svom dinamičnom izgledu i impresivnim voznih karakteristikama, Toyota u Ženevi predstavlja Corollu GR Sport, sportsku varijantu koja ubrizgava dozu strasti Toyota Gazoo Racinga u ovaj sjajan model C segment tržišta. Nakon predstavljanja Yarisa GR Sport na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu, Corolla GR Sport je drugi model koji se pridružuje Toyotinoj evropskoj GR SPORT seriji.

Model će da bude u ponudi u Hatchback i Touring Sports varijantama, s izborom 1.8 ili 2.0-litarskog hibridnog pogona. Nova Corolla GR Sport sa svojim sportskim dizajnom cilja na mlade kupce koji cene užitak u uzbudljivoj vožnji koju novi model obećava.

Corolla GR Sport biće prepoznatljiva po novoj prednjoj rešetki s tamnom hromiranom završnom obradom, 18-inčnim naplacima, LED svetlima te dvobojnom izvedbom karoserije. U unutrašnjosti GR Sport je opremljen sportskim sedištima specifičnim za ovaj model, u crnoj tkanini, a koja po želji mogu da se nadograde do punih kožnih presvlaka. Pored toga, ima crne i crvene šavove na instrument tabli, upravljaču i menjaču.

Corolla GR Sport biće u prodaji od januara 2020. godine.

netauto.rs

Check Also

Peugeot-MSA-19-02

Peugeot na tri lokacije na beogradskom Salonu

Ekskluzivni uvoznik za Srbiju i Crnu Goru, kompanija Euroimpex Autogroup, predstavila je Peugeot modele za …

Powered by Master Media (TM)