Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Nezkonit lov u Foči

Nezkonit lov u Foči

51856831

 

Policijski službenici Policijske uprave Foča, 08.02.2018. godine oko 21,15 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, na regionalnom putu Foča-Čelebići, u mjestu Osoje, Gornja Dragočava, su u putničkom vozilu „Golf 2“ primjetili lica M.R. i G.C. iz Foče, od ranije poznata policijskim službenicima u vršenju krivičnih djela,  koji su  se, primjetivši policiju, naglo okrenuli i velikom brzinom uputili u pravcu sela Potpeće.

 

Prilikom potjere za  istima, lica iz vozila „Golf 2“ su od sebe odbacivala  nepoznate  predmete, a potom  se dali u bijeg niz obližnju strminu u selu Potpeće. Tom prilikom je lice M.R. u ruci držao lovačku pušku sa optičkim nišanom.
O ovom događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji se usmeno saglasio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja predmetnog događaja.


Iste večeri, izvršen je  pregled terena kojom prilikom je pronađena odbačena odstreljena srneća divljač kao i više komada municije, a u vozilu pronađena oprema za noćni lov, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.
Po kompletiranju predmeta protiv lica M.R i C.G. iz Foče biće podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu za krivična djela Nezakonit lov i Nedozvoljena proizvodnja i promet  oružja ili eksplozivnih materija.

mup.vladars.net

About admin

Check Also

111032

Јedna osoba poginula na putu Goražde-Foča

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u blizini Foče poginulo je jedno lice, a …

Komentariši

Powered by Master Media (TM)