Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / NEKTAR OK FEST 2019 Uživanje u filmskim projekcijama OK cinema zone

NEKTAR OK FEST 2019 Uživanje u filmskim projekcijama OK cinema zone

 

OK cinema stage 3

 

Uspješna saradnja između Nektar OK Festa i Operacije kino koja traje već punih pet godina, nastavlja se i ove godine. Posjetioci na Tjentištu biće u prilici da uživaju u filmskim projekcijama u okviru OK Cinema zone na otvorenom.

Operacija kino, projekat Obale Art Centra u saradnji sa Sarajevo Film Festivalom tokom godine, posjećuje gradove Bosne i Hercegovine, promovišući najnovija svjetska i evropska filmska ostvarenja, te publici širom države donosi dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala.

 

 

Ekipa Operacije kino ovog puta odabrala je dvije filmske projekcije koje će 12. i 13. jula biti prikazane na  velikom filmskom platnu od 21:00 u OK Cinema zoni koja je locirana ispred Hotela „Mladost“.  Riječ je o filmovima:

Petak /12.07./ – Cold War

Subota /13.07./ – Birds of Passage

Uz odličnu muziku, te adrenalinski doživaljaj NP Sutjeska, program OK cinema zone upotpunjuje sadržaje festivala, te ljubiteljima sedme umjetnosti pruža jedinstven doživljaj kina na otvorenom, pod zvjezdanim nebom na Tjentištu.

 

 

 

Ukoliko još uvijek niste osigurali svoje mjesto na ovogodišnjem Nektar OK Festu, još uvijek nije kasno da to učinite. Sve informacije o dostupnim paketima potražite na www.okfest.net/#booking .

 

Nektar OK Fest prate, prijatelj festivala – kompanija m:tel i Addiko banka, banka partner festivala.

 

OK team

 

Check Also

039134

U Foči počela akademska godina za 1.500 studenata

Počela je nova akademska godina u Srpskoj. Tako je i na 15 fakulteta i dvije …

Powered by Master Media (TM)