Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / NEKTAR OK FEST 2019 OK Summer stage donosi najbolje dnevne zabave na Tjentištu

NEKTAR OK FEST 2019 OK Summer stage donosi najbolje dnevne zabave na Tjentištu

OK Summer stage

 

I ove godine zagrijavanje za odličan festivalski dnevni i večernji program, na šestom po redu Nektar OK Festu, započinjemo kraj najvećeg bazena na Balkanu.

 

Termin od podneva do 16:00, tokom tri festivalska dana 12/13/14 jula, rezervisan je za odlične dnevne zabave na OK Summer stage-u za koje će se pobrinuti: Mladen Tomić /petak, 12.07./; Nebs Jack /subota, 13.07./ i Space Motion /nedelja, 14.07./. Ovaj trojac zadužen je za odličnu atmosferu, na jednoj od omiljenih lokacija OK kampera, koji odmor od ljetnih vrućina i uzavrele festivalske atmosfere traže u hladu bazena na Tjentištu, prikupljajući energiju i dobre vibracije za program koji ih u nastavku dana očekuje na Sensation OK stage-u u OK kampu; Jägermeister main stage-u i na after partijima.

 

Program OK Summer stage-a i ove godine dodatno će upotpuniti sadržaje Nektar OK Festa, koji će i ovoga puta svima onima koji se odluče da nam se pridruže na Tjentištu priuštiti 72 sata neprekidne zabave i jedinstveno iskustvo festivalskog provoda.

 

Uz vrhunska imena inostrane, regionalne i domaće muzičke scene, na tri festivalska stage-a, kao i adrenalinski doživljaj koji donosi rafting na Tari i planinarske šetnje kroz NP Sutjeska, provod na Tjentištu je zagarantovan.

 

Nektar OK Fest prate prijetelj festivala – kompanija m:tel i Addiko banka, banka partner festivala.

 

Ukoliko još niste osigurali vaš boravak  na Tjentištu 12/13/14 jula, pravo je vrijeme za to. Vrata OK kampa otvrorena su za sve ljubitelje prirode, druženja i odlične zabave. U ponudi su paketi

Paket III / kamp + ulaznica + prevoz/ – 70,00 KM

OK kamp / kamp + ulaznica/ – 35,00 KM

 

Sve info i prijave za boravak u festivalskom kampu potražite na zvaničnoj stranici festivala:  www.okfest.net/#booking .

 

OK team

Check Also

vlada-rs-sluzbenici-04-foto-S-PASALIC

Vlada Republike Srpske prihvatila je donaciiju Vlade Srbije od oko pet miliona KM za izgradnju nove trase magistralnog puta Gacko-Foča, poddionica Tjentište-Brod na Drini

  Vlada Republike Srpske prihvatila je donaciiju Vlade Srbije od oko pet miliona KM za …

Powered by Master Media (TM)