Home / BIH / Republika Srpska / Aktuelnosti RS / Nastavak kampanje “Volim Srpsku”

Nastavak kampanje “Volim Srpsku”

172621
Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske nastaviće sa realizacijom kampanje “Volim Srpsku”, čiji je cilj promocija mladih koji su ostvarili uspjeh u Srpskoj, gdje žele da grade svoju budućnost.

– Putem spotova, koji će biti emitovani u sredstvima javnog informisanja, mladi volonteri, sportisti i studenti šalju poruku vršnjacima na koji način su ostvarili svoje rezultate i motivišu ih da se trude, vrijedno rade i ne odustaju od ostvarenja svojih ciljeva – navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

 

 

U ovoj instituciji ističu da je namjera da se kampanjom promovišu uspješni i ostvareni mladi ljudi kao pozitivni uzori s ciljem izgradnje zdravog društva, te da se dugoročno utiče na poboljšanje slike u javnosti kada je riječ o sveukupnom ambijentu u Republici Srpskoj i mogućnostima da se pojedinci ostvare na profesionalnom i privatnom planu, izgrađujući stabilnu i srećnu porodicu.

– Kampanjom “Volim Srpsku” obuhvaćeni su najbolji među nama – oni koji će, uz adekvatnu podršku, izgraditi još uspješniju i prosperitetniju Republiku – navodi se u saopštenju.

RTRS

Check Also

74F56136-3574-46BA-AF30-21F8C7D95CED

Republički štab produžio mjere

Republički štab za vanredne situacije produžio je mjere donesene s ciljem sprečavanja širenja virusa korona …

Powered by Master Media (TM)