Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rogatica / NAORUŽAN DO ZUBA U Rogatici uhapšen muškarac zbog posedovanja oružja

NAORUŽAN DO ZUBA U Rogatici uhapšen muškarac zbog posedovanja oružja

jNsktkqTURBXy9iMmJlM2NlY2QxNzQzOTYyNjQyNjU4ODlkM2ZlNzYxYS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

U okviru međunarodne policijske saradnje Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sa MUP Srbije u Rogatici je uhapšena osoba B.Ć. (65) zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Srna nezvanično saznaje da se radi o Bori Ćebiću.

 

Policijski službenici MUP Srpske pri hapšenju Ćebića pretresli su njegov stan i druge prostorije, kao i pokretne stvari koje koristi, te pronašli poluautomatsku pušku, pušku, automatsku pušku sa preklopnim kundakom, puškomitraljez, dva pištolja, devet mina i 113 metaka za pištolj, 1.389 puščanih metaka i 766 metaka za puškomitraljez, prenosi Srna.

Osoba B.Ć. je na osnovu prethodnog dogovora sa više osoba iz Srbije, nabavljala oružje i municiju na teritoriji Republike Srpske. Oružje su zatim preuzimala lica iz Srbije, koja su ga krijumčarila u Srbiju i prodavali, saopšteno je iz MUP Republike Srpske.

Nakon kompletiranja predmeta protiv osobe B.Ć. će nadležnom tužilaštvu biti podnesen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu.

blic.rs

About admin

Check Also

IMG_0066

Rogatica : Asfalt stigao i u Zaganoviće

Ideju društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici Šumsko gazdinstvo “Sjemeć” Rogatica uspješno realizuje godinama. Novi kilometri …

Powered by Master Media (TM)