Breaking News
Home / Zanimljivosti / Mercedes-Benz X-Class za ekstremne sportove

Mercedes-Benz X-Class za ekstremne sportove

MB-Sebastian_Steudtner-03

Široka gama automobila koja je u ponudi Mercedes-Benza, od luksuznih limuzina do ultra sportskih AMG modela, iziskuje i poseban pristup u izboru njihovih promotera.

Ovih dana Mercedes-Benz Vans pokazuje svoju posvećenost ekstremnim sportovima, surfer Sebastian Steudtner, postao je brend ambasador za novu X- Classu.

„Imenovanjem Sebastiana Steudtnera, jednog od najboljih svetskih surfera na velikim talasima, jačamo naše veze sa svetom surfinga. Kao dvostruki dobitnik nagrade XXL Biggest Wave Aaward, Sebastian uživa međunarodnu reputaciju, što ga čini savršenim ambasadorom naše nove X-Classe, čija su ključna tržišta, ne samo u Evropi i Latinskoj Americi, već i u Australiji, na Novom Zelandu i u Južnoj Africi“ izjavila je Sonja Schneemann, šef marketinga i komunikacija Mercedes-Benz Vans.

„Oduševljen sam partnerstvom sa Mercedes-Benzom i radujem se pojavljivanju nove X- Classe koja je idealno vozilo za surfere. Idealna je za transport većih sportskih rekvizita i sportske opreme na udaljene lokacije, gde će njegov cool dizajn i udobnost, privući veliku pažnju“ rekao je Sebastian Steudtner.

Mercedes-Benz-ov pick up, X- Class stiže u Evropu novembra ove godine. Početkom naredne godine naći će se na tržištima Južne Afrike, Australije i Novog Zelanda, dok se na tržištima Argentine i Brazila očekuje početkom 2019. godine.

netauto.rs

About admin

Check Also

palenta-300x200

Palenta ne deblja

Palenta može biti prilog ili glavno jelo. Nekad je to bilo tipično jelo siromašnih ljudi …

Powered by Master Media (TM)