Breaking News
Home / Zanimljivosti / Ko su najlepše devojke sajma automobila FOTO

Ko su najlepše devojke sajma automobila FOTO

3445320285c99cfe432500356037229_v4_big

 

Na auto-salonu u Beogradu održan je tradicionalni izbor za Miss sajma. Za razliku od prethodnih godina, ovog puta žiri su činile upravo hostese koje su na kraju izabrale najlepšu iz svojih redova.

Takmičenje za titulu Miss, najlepše među najlepšim hostesama, koje svojim likom, šarmom a neretko i obrazovanjem i informisanošću oplemenjuju štandove sa izloženim automobilima i motociklima, za mnoge nije ni sporedan ni manje važan deo ukupne atmosfere koja prati 54. međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala.

 

 

Ovogodišnji žiri, a činile su ga sve kandidatkinje za ovu titulu (birale su, dakle, najlepšu iz svojih redova), prvo je među 42 kandidatkinje izabrao najlepših 20 devojaka, a potom uz zvuke sirena podrške iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma – i pobednice.

Foto: Beogradski sajam
Foto: Beogradski sajam

Za drugu pratilju izabrana je Bisenija Kazaković, koju su posetioci prethodno mogli da vide u hali 2A, pored BMW-a X4.

Prva pratilja je Isidora Milosavljević koja krasi štand British Motorsa u hali 1, a pobednica ovogodišnjeg takmičenja za izbor Miss sajma automobila je Nevena Golubović, koja je hostesa Peugeota 508, “Automobila godine” za 2019. u izboru Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

 

 

Pobednički trio dobio je prigodne nagradne – vaučere za putovanja.

Foto: Beogradski sajam

b92.net

Check Also

višnja (1)

Višnja – uslovi gajenja, đubrenje i sadnja

  Višnja se ubraja u red najcenjenijeg voća, uglavnom u industrijskoj preradi. Njeni aromatični plodovi su …

Powered by Master Media (TM)