Breaking News
Home / Zanimljivosti / Kako bi izgledao BMW pik-ap

Kako bi izgledao BMW pik-ap

BMW-X2_Pickup-01

Premda je Mercedes-Benz odnedavno ponudu vozila obogatio pik-ap modelom, u BMW-u za sada ne planiraju da krenu stopama svog rivala. Ipak, neki zaljubljenici u automobile imaju ideju kako bi mogao da izgleda BMW pik-ap ako bi ta kompanija ipak odlučila da ga jednog dana napravi.

Dok tvrdokorni fanovi BMW-a smatraju da je takva zamisao skrnavljenje tradicije brenda, nezavisni dizajner X-Tomi već je objavio render hipotetičkog pik-apa zasnovanog na novom krosoveru X2.

Iako je mnogima ideja o pik-apu sa amblemom BMW potpuno besmislena, ne treba zaboraviti da je pre 1999. godine, kada je BMW izbacio na tržište svoj prvi SUV, takođe bilo nespojivo sa tradicijom kuće da proizvodi jedno takvo vozilo. Od tada, u narednih 20-ak godina bavarski proizvođač je u svoj program uvrstio čak šest SUV/krosover modela, a uskoro se očekuje i sedmi – BMW X7.

Stoga, BMW pik-ap, koji je trenutno samo plod mašte pojedinih nezavisnih dizajnera, kao ideju ne treba prerano da se odbaci. Inače, X-Tomi je pored “konverzije” BMW-a X2 u pik-ap, predstavio i hipotetički X2 Cabrio i mogući sportski X2 M.

netauto.rs

Slušajte Radio Višegrad uživo od 08:00 do 18:00 časova.

About admin

Check Also

Mercedes-AMG_E-Nirburgring-2

Najbrži karavan u istoriji Nirburgringa

Novi Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ karavan (kombinovana potrošnja goriva: 9,1 l/100 km i 206 …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by Master Media (TM)