Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / JZU Doma zdravlja Višegrad upućue apel građanima

JZU Doma zdravlja Višegrad upućue apel građanima

Dom

 

Zbog novonastale situacije i povećanog broja inficiranih korona virusom Doma zdravlja Višegrad upućue apel građanima da se pridržavaju uputstava Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i da se, kada osjete simtome koji upućuju na mogućnost infekcije virusom, telefonom obrate višegradskom Domu zdravlja.
U toku radne sedmice, neophodno je pozvati izabranog porodičnog doktora, a u dane vikenda Službu hitne medicinske pomoći. Pozivom na broj 124 ili 058 620 625 ostvaruje se kontakt sa doktorom koji će procijeniti da li je pacijent za hitan prijem ili može sačekati javljanje porodičnom doktoru .

 

Dom zdravlja Višegrad moli građane da postupaju po ovim smjernicama te da skupa sa zdravstvenim radnicima doprinesu prevazilaženju ove epidemiološke krize. Takođe apelujemo na građane da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera; drže socijalnu distancu, nose zaštitnu opremu i smanje broj kontakata.
Podsjećamo, u slučaju da osjetite neki od simptoma najprije pozovete Dom zdravlja, tokom radne sedmice svog izabranog doktora, a u dane vikenda Službu hitne medicinske pomoći na broj 124 ili 058 620 625.

 

fb/Dom Zdravlja Visegrad

Check Also

172326

U Srpskoj 104 slučaja virusa korona, jedna osoba iz Višegrada

  Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u …

Powered by Master Media (TM)