Breaking News
Home / Visegrad / Izbori 2016 Višegrad / Javna tribina SDS-a održana u Nezucima

Javna tribina SDS-a održana u Nezucima

14232991_1096461020439245_6434857500305920823_n

PREDSTOJI BORBA PROTIV KORUMPIRANOG DIJELA VLASTI U REPUBLICI SRPSKOJ

Javna tribina Srpske demokratske stranke održana u Nezucima, protekla je u konstruktivnom razgovoru aktivista SDS sa stanovnicima naselja, gdje je naglašena problematika socijalnih, ekonomskih i svih drugih pitanja sa kojima se svakodnevno susreću građani, kao i o mogućnostima rješenja istih.
„Kao i do sada, nastavićemo da se borimo pošteno i dostojanstveno protiv korumpiranog dijela vlasti koji su našu opštinu i cijelu Republiku Srpsku doveli do ekonomskog kraha“, istakao je kandidt za načelnika opštine Slaviša Mišković.
On je naveo da će se i u buduće akcenat stavljati na pomoć socijalno ugroženim kategorijama građana i boračku populaciju, koja je dala najveći doprinos za stvaranje Republike Srpske.
„ Uložićemo u prosperitet omladine i njeno obrazovanje stimulisano stipendijama zatim za podsticaj poljoprivrede, kao i razvoj turizma po čemu smo se uvijek isticali”, dodao je Mišković.
Nosilac liste SDS za odbornike Ljubiša Škipina je istakao da je ova vlast zatekla ogromna dugovanja poslije prošlih lokalnih izbora.
„Pored milionskih dugovanja koji su ostavili prethodnici, uspjeli smo da stabilizujemo budžet i da u mandatnom periodu vratimo 3,5 miliona KM kredita i uz mnoge poteškoće povećamo sredstva za podsticaj nataliteta, što je za naš grad od krucijalnog značaja“, naglasio je dr Škipina.
Škipina je rekao da SDS izlazi čistog srca pred građane Višegrada jer ima odgovornost da opravda povjerenje koje mu je ukazano.
Okupljenim građanima u Nezucima su predstavljeni i kandidati SDS za odbornike.

fb SDS Visegrad

Check Also

GOLIĆEVA PODRŽALA MLADENA ĐUREVIĆA ZA NAČELNIKA

  Član Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Srebrenka Golić očekuje da na predstojećim lokalnim …

Powered by Master Media (TM)