Breaking News
Home / Region / Istraga ubistva Ivanovića, privedena dvojica policajaca

Istraga ubistva Ivanovića, privedena dvojica policajaca

116306
Zbog sumnje da nisu zaštitili mjesto zločina, privedena su dvojica pripadnika kosovske policije, naveo je tužilac koji vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića. To je potvrdio tužilac Njazi Redža.

U toku je istraga o mogućim posljedicama ovakvog postupka privedenih policajaca. Imena policajaca nisu objavljena, a određen im je pritvor u trajanju od 48 časova.

 

Njazi je, poslije, kako se navodi, nedorečenog saopštenja kosovske policije, potvrdio da su dvojica policajaca iz stanice u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice privedena, te da im je određen pritvor u trajanju od 48 sati, jer nisu valjano zaštitili mjesto zločina neposredno poslije ubistva Olivera Ivanovića.

“Bili su na dužnosti i nisu valjano obavili posao”, rekao je Njazi.

Kosovska policija je ranije saopštila su oni osumnjičeni da su “manipulisali dokazima” i da im je određen pritvor do 48 sati.

 

Navedeno je i da su “po nalogu izdatom od strane Osnovnog suda u Mitrovici”, pretresli dvije lokacije u sjevernom dijelu grada i zaplijenili pištolj marke TT i dva šaržera sa devet metaka kalibra 7,62 milimetara.

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative SDP, ubijen je 16. januara ispred sedišta stranke u Severnoj Mitrovici.

Izvor: RTS

Check Also

20181230095633-276167

Oni su nas napustili 2018. godine

    Godinu na izmaku, u pozorišnom i filmskom životu Srbije, obilježo je odlazak tri …

Powered by Master Media (TM)