Breaking News
Home / Visegrad / Sport Višegrad / Košarka / ILIĆ: PRIKLJUČEN SAM SENIORIMA IGOKEE I NADAM SE ABA LIGI NAREDNE GODINE

ILIĆ: PRIKLJUČEN SAM SENIORIMA IGOKEE I NADAM SE ABA LIGI NAREDNE GODINE

670

Član „Student Igokee“, Dalibor Ilić, istakao je za naš portal je ova ekipa ostvarila odlične rezultate ove sezone i da se priključuje prvom timu „Igokee“.

Tim „Student Igokee“ poražen je u Višegradu od „Varde HE“ sa 73:59, a najefikasniji kod gostiju bio je, bivši član Višegrađana, Dalibor Ilić.

  • Izostanak važnog igrača je uticalo na našu igru, takođe put, ali ne tražim nikakva opravdanja. Sutra već gostujemo ekipi „Sutjeske“ u Foči i očekujemo pobjedu – kazao je on i dodaje – Duga sezona iza nas, a juniorska ekipa „Igokee“ je ostvarila velike uspjehe. Osvojili smo seniorski Kup Republike Srpske i treće mjesto na juniorskom turniru ABA lige i polako privodimo kraju, a cilj nam je ući u plej-of prvenstva Republike Srpske. 

On je prezadovoljan uslovima i treninzima na kampu u toku All star vikenda, a u sada prelazi u seniorski tim „Igokee“.

  • U Sjedinjenima Američkim Državama sam bio prezadovoljan uslovima, od samog starta kada sam počeo trenirati košarku želja mi je da odem tamo i nadam se da će mi se taj san ostvariti. Veliko iskustvo za mene, organizacija na visokom nivou i treninzi mi se baš sviđaju. Sada sam priključen  u prvi tim Igokee i kreće Liga 6, opraštam se od juniorske selekcije i plan mi je da sledeće godine zaigram u ABA ligi, a sve ostaje na meni i mom radu – rekao je on.

Dejan Jovičić – sportdc.net

Check Also

2234F3ED-9715-42A9-B3BA-26149633CA62

„Varda HE” u subotu dočekuje ekipu „Obilića” iz Pala

  Naši košarkaši će u subotu na svom terenu dočekati ekipu „Obilića” iz Pala, u …

Powered by Master Media (TM)