Breaking News
Home / Visegrad / Izbori 2016 Višegrad / I SRS “DR VOJISLAV ŠEŠELj” podržava Mladena Đurevića za načelnika Višegrada

I SRS “DR VOJISLAV ŠEŠELj” podržava Mladena Đurevića za načelnika Višegrada

Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a Višegrad Pero Petrović i SRS “Dr Vojislav Šešelj” Slavoljub Krstić potpisali su sporazum o zajedničkom nastupu ovih političkih partija na lokalnim izborima, koji podrazumijeva podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Mladenu Đureviću.

Petrović je rekao da je koalicija okupljena oko SNSD-a svakim danom sve jača, te da kandidaturu Đurevića za načelnika opštine podržava pet stranaka.

“Drago nam je da je SRS `Dr Vojislav Šešelj` odlučila da podrži SNSD, jer ovo je najsnažanija partija u Republici Srpskoj i u Višegradu, koja je pokazala da ide putem napretka”, dodao je Petrović.
On je izrazio očekivanje da će SRS “Dr Vojislav Šešelj” učestvovati u kreiranju vlasti na lokalnom nivou zajedno sa koalicionim partnerima.
Krstić je rekao da je Opštinski odbor SRS “Dr Vojislav Šešelje” Višegrad jednoglasno donio odluku da na predstojećim lokalnim izborima podrži kandidaturu Đurevića.

“Đurević ima realne šanse da ubjedljivo pobijedi na ovim izborima. SRS `Dr Vojislav Šešelj` smatra da su stvoreni uslovi za promjene u ovom gradu i da građani Višegrada zaslužuju bolju vlast, koja će raditi za interese svih građana, a ne pojedinaca”, dodao je Krstić.
Đurević se zahvalio koalicionim partnerima na ukazanom povjerenju.

“Naš cilj je da od Višegrada napravimo bolje mjesto za život svih građana, a samo zajedničkim radom ćemo u tome uspjeti”, rekao je Đurević.

On je dodao da je SNSD Višegrad do sada potpisao koalicioni sporazum sa DNS-om, SP-om, SNS-om i SRS “Dr Vojislav Šešelj”.

Check Also

GOLIĆEVA PODRŽALA MLADENA ĐUREVIĆA ZA NAČELNIKA

  Član Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Srebrenka Golić očekuje da na predstojećim lokalnim …

Powered by Master Media (TM)