Breaking News
Home / BIH / Republika Srpska / Aktuelnosti RS / HUMANI POVRTARI IZ LIJEVČA Sakupili i uplatili 30.000 KM bolnici u Foči

HUMANI POVRTARI IZ LIJEVČA Sakupili i uplatili 30.000 KM bolnici u Foči

jaja-trznica-6

 

Udruženje proizvođača povrća Republike Srpske, u akciji “Naše malo, nekome znači mnogo”, sakupili su 30.000 KM i uplatili na račun Univerzitetske bolnice Foča.

Branko Mastalo, predsjednik ovog udruženja, kazao je za Srpskainfo das u se akciji odazvali mnogi povrtari iz cijele Republike Srpske.

– Bolnicu u Foči odabrali smo na osnovu preporuke Alena Šeranića ministra zdravlja Republike Srpske i Borisa Pašalića ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumartsva Republike Srpske. Zahvalnost koju su nam iskazali Fočaci nas još više obavezuje jer smo zaključili da je naš izbor dobar i da će naša donacija biti iskorištena u dobru svrhu – rekao nam je Branko Mastalo, predsjednik Udruženja povrtara RS sa sjedištem u Laktašima.

Foto: Milan Pilipović/RAS Srbija

Branko Mastalo

On napominje da su povrati ovog proilječa zasijali zantno veće površine nego prethopdnih godina, uvjereni da je i to važan doprinos Republici Srpskoj u vrijeme teške pandemije opasnog virusa.

srpskainfo.com

 

Check Also

viruss-corona-deposit (6)_620x0

Višegrad : 4 nova slučaja korona virusa

  Кod 109 osoba u Republici Srpskoj potvrđeno je prisustvo virusa korona, 02.08.2020. u 9. …

Powered by Master Media (TM)