Breaking News
Home / Docek Nove Godine / Docek Nove Godine 2023 / Hoteli Vojne ustanove spremno dočekuje praznike

Hoteli Vojne ustanove spremno dočekuje praznike

Omorika-1-001-800x445

 

U hotelima Vojne ustanove “Tara“, poslednje pripreme za novogodišnju noć se privode kraju. Ostalo je još par sitnica da hoteli potpuno spremno sa svojim gostima zakorače u Novu godinu. Prema rečima Stevana Srdića, referenta prodaje, aranžmani su skoro pa rasprodati. Interesovanje gostiju je kao i prethodnih godina i očekuju da će do početka školskog raspusta sve biti popunjeno.

 

 

 

U ponudi su novogodišnji aranžmani od dva do četiri dana u periodu od 30. decembra do 3. januara, a u skladu sa raspoloživim smeštajnim kapacitetima može se ostati i duže, kaže Srdić  i dodaje da cena zavisi od kvaliteta smeštajnog kapaciteta. U odnosu na prošlu godinu cene su veće zbog povećanih troškova.

Doček Nove godine u hotelu Omorika koji uključuje svečanu večeru iznosi 12.000 dinara, dok će svi koji se odluče za reprizu Nove godine u hotelu Beli Bor, platiti 6.000 dinara.

Od početka godine hoteli Omorika i Beli Bor su ostvarili 138.000 noćenja i ugostili 38.000 gostiju. Gosti su uglavnom iz Srbije i zemalja u okruženju.

 

prviportal.net

 

Check Also

tablet_108716706032781095

Novogodišnji praznici uz mnoštvo popularnih izvođača na Zlatiboru

  Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor po tradiciji s posebnom pažnjom pripremaju obeležavanje novogodišnjih …

Powered by Master Media (TM)