Breaking News
Home / Svijet / Grčka s četiri zvezdice i polupansionom za samo 249 evra

Grčka s četiri zvezdice i polupansionom za samo 249 evra

san-Agia-triada-KT_620x0

Pred Vama je odmor na kome je sve posebno. Od sjajnog smeštaja preko nezaboravnog kupanja u toplom moru i sunčanja na peskom zastrtoj plaži, obeleženoj plavom zastavicom kao pečatom kvaliteta, pa sve do šetnji uz obalu mora sa zelenim pejsažima u zaleđu. I sve to po ceni koja je dostupna svima – 249 evra.

Reč je o grčkom letovalištu Agija Trijada, odnosno aranžmanu od 11 dana sa 10 noćenja i smeštajem na bazi polupansiona u komfornom hotelu Santa Beach 4*.

Polazak je 11.juna, a prevoz je sopstveni uz napomenu da je Agija Trijada udaljena od centra Soluna samo 24 kilometara. Do drugog po veličini grada u Grčkoj iz Agija Trijade se lako i brzo može stići redovnom gradskom linijom.

Jedna od stavki koja čini razliku je i ta što u ovoj specijalnoj ponudu Kon Tikijadete do 12 godina u standardnoj sobi ima besplatan smeštaj. Ali, to nije sve.

Gostima su na raspolaganju još i otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži, su besplatni za goste hotela), bar na bazenu, a la cart restoran i besplatan bežični internet.

 

Na plaži postoji takođe i sve drugo što je potrebno za prijatan odmor: leželjke i suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Doručak i ručak služi se po principu švedskog stola. Sobe su klimatizovane i imaju satelitsku TV, mini-bar i sef, direktnu telefonsku liniju i balkon…
Pored ljubaznog i kvalitetno obučenog osoblja jedna od garancija boravka u ovom hotelu je i istina da se iz godine u godinu povećava broj gostiju povratnika koji između ostalog ističu i izuzetna odnos cene i kvaliteta. I ovaj bitan podatak zapravo i nije ništa drugo nego samo još jedan dobar razlog da ovog juna budete gosti Agija Trijade po specijalnim uslovima.

(PR)

Check Also

20190116075428_518017

Kusturici nagrada iz Afrike koju je dobio i Nelson Mandela

  Reditelj Emir Kusturica ovogodišnji je laureat nagrade Mkiva humanitarne fondacije iz Južne Afrike, priznanja …

Powered by Master Media (TM)