Breaking News
Home / Svijet / Grčka s četiri zvezdice i polupansionom za samo 249 evra

Grčka s četiri zvezdice i polupansionom za samo 249 evra

san-Agia-triada-KT_620x0

Pred Vama je odmor na kome je sve posebno. Od sjajnog smeštaja preko nezaboravnog kupanja u toplom moru i sunčanja na peskom zastrtoj plaži, obeleženoj plavom zastavicom kao pečatom kvaliteta, pa sve do šetnji uz obalu mora sa zelenim pejsažima u zaleđu. I sve to po ceni koja je dostupna svima – 249 evra.

Reč je o grčkom letovalištu Agija Trijada, odnosno aranžmanu od 11 dana sa 10 noćenja i smeštajem na bazi polupansiona u komfornom hotelu Santa Beach 4*.

Polazak je 11.juna, a prevoz je sopstveni uz napomenu da je Agija Trijada udaljena od centra Soluna samo 24 kilometara. Do drugog po veličini grada u Grčkoj iz Agija Trijade se lako i brzo može stići redovnom gradskom linijom.

Jedna od stavki koja čini razliku je i ta što u ovoj specijalnoj ponudu Kon Tikijadete do 12 godina u standardnoj sobi ima besplatan smeštaj. Ali, to nije sve.

Gostima su na raspolaganju još i otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži, su besplatni za goste hotela), bar na bazenu, a la cart restoran i besplatan bežični internet.

 

Na plaži postoji takođe i sve drugo što je potrebno za prijatan odmor: leželjke i suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Doručak i ručak služi se po principu švedskog stola. Sobe su klimatizovane i imaju satelitsku TV, mini-bar i sef, direktnu telefonsku liniju i balkon…
Pored ljubaznog i kvalitetno obučenog osoblja jedna od garancija boravka u ovom hotelu je i istina da se iz godine u godinu povećava broj gostiju povratnika koji između ostalog ističu i izuzetna odnos cene i kvaliteta. I ovaj bitan podatak zapravo i nije ništa drugo nego samo još jedan dobar razlog da ovog juna budete gosti Agija Trijade po specijalnim uslovima.

(PR)

Check Also

prol

PRVI DAN PROLJEĆA Zašto je najljepše godišnje doba “požurilo” i šta danas treba URADITI ZA SREĆU

  Danas je, vjerovali ili ne, prvi dan proljeća, mada je teško povjerovati u to: …

Powered by Master Media (TM)