Breaking News
Home / RS - BIH / Politika RS - BIH / Govedarica: Petrović više nije član SDS-a

Govedarica: Petrović više nije član SDS-a

20181107105116_506700

 

S obzirom na stavove, iznesene u javnosti, a koji nisu u skladu sa zvaničnom politikom stranke, Obren Petrović više nije član SDS-a, rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

Govedarica je pozvao odgovorne i poštene članove i simpatizere SDS-a u Doboju da se što prije organizuju i sačuvaju stranku od mešetara i trgovaca.

“SDS u Doboju ne smije da izgubi na težini i treba da se vrati onoj politici i putu koji je vodio pokojni Branislav Garić. Zajedno ćemo prebroditi i ove teške dane tako što nećemo dozvoliti da nas neodgovorni pojedinci jeftino prodaju i izručuju onima koji hoće da SDS nestane”, poručio je predsjednik SDS-a.

 

 

Istakao je da će se organi stranke uskoro izjasniti o svim otvorenim pitanjima i da će SDS iz ovoga izaći zajedno, čvršći i jači, bez obzira na odlazak pojedinaca kojima očito i nije bilo mjesto u SDS-u.

“SDS, baš kao i Republika Srpska, mora se očistiti od korumpiranih pojedinaca čiji je jedini interes da što više gomilaju lično bogastvo i to sve pod plaštom zaštite Republike Srpske i srpskog naroda”, zaključio je Govedarica.

 

nezavisne.com

Check Also

cik

CIK objavio preliminarne, nezvanične i nepotpune rezultate izbora

Centralna izborna komisija BiH saopštila je večeras preliminarne, nezvanične i nekompletne rezultate Prijevremenih izbora 2019. …

Powered by Master Media (TM)