Breaking News
Home / Zanimljivosti / Turizam / Gondola izdržala navalu turista i oborila rekord

Gondola izdržala navalu turista i oborila rekord

149105992361d97a9dbfe9e617889198_760x428

 

Tokom novogodišnjih praznika, Zlatibor obara sve rekorde u posećenosti, a sa njim i “Gold gondola”. Prema podacima Turističke organizacije Zlatibor, ova planina je za praznike ugostila preko 50.000 gostiju.

Gotovo prolećno vreme i temperature izmamile su na hiljade ljudi iz svojih apartmana, a glavna atrakcija je, kao i cele prošle godine , bila upravo zlatna gondola. Sada već karakteristični redovi za zimsku sezonu formirali su se od ranog jutra i veliki broj putnika strpljivo je stajao u redu čekajući svoju kabinu.

 

 

Za samo četiri novogodišnja dana, gondola je prevezla preko 6 hiljada putnika, a rezultat bi bio i daleko impresivniji da još uvek nisu na snazi epidemiološke mere zbog kojih je kapacitet kabina prepolovljen i maksimalan broj putnika ograničen na 5 po kabini.

Poseban kuriozitet za prvu Novu godinu koju “slavimo” sa našim putnicima je specijalna praznična ponuda u vidu dve kabine dekorisane u novogodišnjem ruhu koje su putnici mogli zakupiti samo za sebe. Pored posebnosti same kabine, putnicima koji su se odlučili za ovaj paket, omogućili smo ulazak bez čekanja u redu, a na samom ulasku ih je čekao i poklon dobrodošlice.

Zbog velikog interesovanja koje su putnici pokazali, odlučili smo da ova praznična ponuda traje do 15.januara, kako bismo što većem broju putnika pružili mogućnost da uživaju u ovoj posebnoj vožnji.

Izvor: RINA

 

Check Also

193633

Ugostitelji u Srpskoj najavljuju novo poskupljenje kafe

Poskupljenje sirovine za omiljeni svjetski napitak na berzanskim tržištima, koje obara desetogodišnje rekorde, odraziće se …

Powered by Master Media (TM)