Breaking News
Home / Srbija / Glogovac se nakon oporavka vraća na film

Glogovac se nakon oporavka vraća na film

20180207233108_255095

Reditelj Srđan Golubović, nakon četiri godine i velikog uspjeha ostvarenja “Krugovi”, priprema novi film “Otac”.

Jedan od najcjenjenijih autora snimanje novog dijela počeće čim se oporavi Nebojša Glogovac. Slavni glumac dobro podnosi terapije i prva klapa već bi mogla da padne na proljeće.

Film “Otac” je priča o čovjeku koji iz protesta hoda pješke kroz cijelu Srbiju, sa krajnjeg juga do Beograda. U tom pješačenju, on na neki način postaje junak. “Otac” je inspirisan životnom pričom Đorđa Joksimovića iz Kragujevca, kome su, zbog siromaštva, socijalni radnici oduzeli djecu i sad žive u hraniteljskoj porodici.

Kada je shvatio da ne može da se izbori s birokratijom i korupcijom, krenuo je pješice od Kragujevca ka Beogradu kako bi privukao pažnju javnosti. Prošlo je više od dvije godine a da mu djecu još nisu vratili, već ga šetaju od vrata do vrata i više ni on ne zna šta će biti na kraju.

U međuvremenu je našao posao, ali izgleda da to nije dovoljno.

“Mi smo društvo koje je razapeto između britanske birokratije i otomanske korupcije. I ta kombinacija je strašna”, rekao je reditelj o projektu.

nezavisne.com

 

Check Also

132178

Dodik: Srpska sinonim za slobodu, a Srbija sinonim za život

U Beogradu je održana pres konferencija predsjedavajućeg Predsjedištva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra …

Powered by Master Media (TM)