Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rogatica / Fudbal: Derbi imenjaka pripao Rogatičanima

Fudbal: Derbi imenjaka pripao Rogatičanima

fk mladost-fk-gacko_thumb_medium527_0

Fudbal: derbi imenjaka pripao rogatičanima

2. liga RS u fudbalu grupa istok

Mladost(R)-mladost (G) 2:0 (1:0)

Stadion: SRC Rogatica. Gledalaca: 100. Sudija: Željko Tekić(Zvornik) 7. Strijelci: Tadić u 23. i Nešković u 90. minutu(Mladost R). Žuti kartoni: Miličević, Da. Rosić, Tadić, Đurović, Ujić(Mladost R), Guzina, Komnenić, Avdalović(Mladost G). Crveni kartoni: Slaviša Ujić u 65. Min(Mladost R), Novak Sušić u 63. minutu (Mladost G)

MLADOST (R): Simić 6,5,Miličević 7,Bjelaković 7,Obradović 7,5,Nešković 7,5,Da.Rosić 7,Tadić 7,5,Lukić 7,Đurović 7(od 73. min.Radović-), Rajak 7,Ujić 6.

Mladost(G): Guzina 7,Nikolić 6,Mrković 6,Salatić 6,5,Goranović 6,5,Ćeranić 6(od 76. min. D.Sušić), Dubljević 6(od 59.min.Bjelogrlić 6), N.Sušić 6,Bokić 5(od 31. min.Avdalović 6), Koprivica 6,5,Komnenić 6,5.

Igrač utakmice: Bojan Obradović(Mladost R)

U susretu dva imenjaka uspješniji su bili fudbaleri rogatičke Mladosti koji su slavili protiv solidnih Gačana.Domaći tim je imao incijativu od početka utakmice,Tadić je u 10. minutu nakon dobre akcije pogodio stativu gostujućeg gola.Rogatičani su se prvi put radovali u 23. Minutu: nakon duplog pasa Darko Rosić je idealno uposlio Tadića koji iskosa sa desetak metara šalje loptu u donji desni ugao gola Gačana.Gosti su bili najbliži izjednačenju u 42. minutu kada je Komnenić pogodio stativu.

I u drugom dijelu Rogatičani su bili dominantniji. Najbolju priliku da udvostuče prednost imali su u 76. minutu kada je nakon opravdano dosuđenog jedanaestercaudarac sa bijele tačke izveo Darko Rosić. a njegov šut je odbranio golman Guzina.I kada se očekiva kraj utakmice uslijedila je još jedna dobra akcija domaćeg sastav u 90.minutu.Mićo Rajak je odlično asistitirao sa desne strane Neškoviću koji sam, neometan sa pet-šest metara šalje loptu u mrežu Gačana.

S.Vukašinović

Check Also

2E09CF97-347C-468D-A09A-7F31CE9A6F9A

Pronađena improvizovana laboratorija za uzgoj opojne droge u Rogatici, jedno lice lišeno slobode

Policijski službenici Policijske stanice  Rogatica u saradnji sa policijskim službenicima Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge, …

Powered by Master Media (TM)