Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Foča : Prilikom pretresa pronađeno vatreno oružje

Foča : Prilikom pretresa pronađeno vatreno oružje

mup

Policijski službenici Policijske uprave Foča su 12.04.2018. godine  na osnovu Naredbe za pretres koja je izdata od strane Osnovnog suda u Foči izvršili pretres kuće  i pomoćnih objekata,kao i vozila koje koristi lice C.D. iz Foče te tom prilikom pronašli vojničku pušku sa prepravljenim kundakom kao i više komada pripadajaću municije i više komada municije različitog kalibra.
Name, 11.04.2018. godine, Policijskoj upravi Foča prijavljeno je krivično djelo Tjelesna povreda, koje je počinjeno na štetu Đ.D. (1994) iz Foče, a  za koje postoje osnovi sumnje da je počinio C.D. (1984) iz Foče. Tom prilikom je oštećena zadobila povrede u predjelu lijeve ruke.

O ovom događaju  obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio preduzimanje svih  mjera i radnji   te  prikupljanje dokaza  za navedeno krivično djelo. Na licu mjesta policijski službenici su izvršili uviđaj.
Zajedničkim i koordinisanim  radom policijskih službenika, lice C.G.  je lišeno slobode na području Policijske uprave Istočno Sarajevo  te nakon toga preuzeto i zadržano u prostorijama naše Uprave, gdje je nastavljen rad sa istim.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv C.D. slijedi podnošenje izvještaja za krivično djelo „Tjelesna povreda“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

mup.vladars.net

Check Also

IslBG

NEKTAR OK FEST 2018 Gibonni vas poziva na Tjentište 07. jula

    Zasigurno najveća regionalna zvijezda, Zlatan Stipišić Gibonni ove godine dolazi na Tjentište. U …

Powered by Master Media (TM)