Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Foča : Prilikom pretresa pronađeno vatreno oružje

Foča : Prilikom pretresa pronađeno vatreno oružje

mup

Policijski službenici Policijske uprave Foča su 12.04.2018. godine  na osnovu Naredbe za pretres koja je izdata od strane Osnovnog suda u Foči izvršili pretres kuće  i pomoćnih objekata,kao i vozila koje koristi lice C.D. iz Foče te tom prilikom pronašli vojničku pušku sa prepravljenim kundakom kao i više komada pripadajaću municije i više komada municije različitog kalibra.
Name, 11.04.2018. godine, Policijskoj upravi Foča prijavljeno je krivično djelo Tjelesna povreda, koje je počinjeno na štetu Đ.D. (1994) iz Foče, a  za koje postoje osnovi sumnje da je počinio C.D. (1984) iz Foče. Tom prilikom je oštećena zadobila povrede u predjelu lijeve ruke.

O ovom događaju  obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio preduzimanje svih  mjera i radnji   te  prikupljanje dokaza  za navedeno krivično djelo. Na licu mjesta policijski službenici su izvršili uviđaj.
Zajedničkim i koordinisanim  radom policijskih službenika, lice C.G.  je lišeno slobode na području Policijske uprave Istočno Sarajevo  te nakon toga preuzeto i zadržano u prostorijama naše Uprave, gdje je nastavljen rad sa istim.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv C.D. slijedi podnošenje izvještaja za krivično djelo „Tjelesna povreda“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

mup.vladars.net

Check Also

mup

Foča : U sobraćajnoj nezgodi vozač zadobio teške tjelesne povrede

    Foča : U sobraćajnoj nezgodi vozač zadobio teške tjelesne povrede Na magistralnom putu Goražde-Foča …

Powered by Master Media (TM)