Breaking News
Home / Susjedne opštine / Foča / Foča : Nastavak aktivnosti policijskih službenika u okviru akcije „Dojave“

Foča : Nastavak aktivnosti policijskih službenika u okviru akcije „Dojave“

78094746
Policijski službenici Policijske Uprave Foča su 16.11.2018. godine, oko 21,10 časova, u ulici Maka Dizdara u Foči,  na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, zaustavili i kontrolisali  sedamnaestogodišnjaka iz Foče, koji je upravljao putničkim vozilom  „Golf 4“, a kod koga su pronašli veću količinu novca koje nema porijeklo,za koje postoji osnov sumnje da je proistekao iz krivičnog djela „Prevara“.
     Maloljetno lice je upravljao motornim vozilo bez položenog vozačkog ispita, a isti je prilikom soabraćajne kontrole dobrovoljno predao policijskim službenicima gumenu palicu, gasni pištolj i metke za isti, te veću količinu novca u različitim apoenima. O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u skladu sa odredbama o Zakonu o postupanju sa maloljetnicima, u cilju prikupljanja dokaza i dokumentovanja krivičnih djela „Prevara“, „Falsifikovanja isprave“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
      Pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Trebinje od lica D.N. iz Foče, vlasnika putničkog motornog vozila „Golf 4“, privremeno je oduzeto pomenuto vozilo zbog postojanja osnova sumnje  da isto potiče iz krivičnog djela.
      Dalji rad na dokumentovanju krivičnih djela je u toku.
mup.vladars.net

Check Also

vlada-rs-sluzbenici-04-foto-S-PASALIC

Vlada Republike Srpske prihvatila je donaciiju Vlade Srbije od oko pet miliona KM za izgradnju nove trase magistralnog puta Gacko-Foča, poddionica Tjentište-Brod na Drini

  Vlada Republike Srpske prihvatila je donaciiju Vlade Srbije od oko pet miliona KM za …

Powered by Master Media (TM)