Breaking News
Home / Zanimljivosti / Auto-moto / Fiat predstavio novu Pandu

Fiat predstavio novu Pandu

20201022124716_627857

 

Fiat proslavlja 40 godina postojanja Pande i tim povodom predstavio je novi model Panda sport, saopštila je kompanija Fijat Krajsler automobili Srbija.

Fiat proširuju porodicu sa novim modelom panda sport, tako da gama sada uključuje pet paketa opreme, koji predstavljaju tri nove duše modela.

Panda je simbol slobode putovanja, ali i proizvod koji je postao dio kolektivne svjesti, italijanske kreativnosti: od modela FIAT 500 do motora vespa piaggio, od moka bialetti aparata za kafu do bruno munarijeve pepeljare cubo.

 

 

“Od 1980. do danas, kultni gradski automobil brenda Fiat je osvojio srca svih obaranjem mnogobrojnih rekorda: najprodavaniji model uopšte u Italiji osam godina za redom, lider – zajedno sa modelom 500 – na evropskom tržištu gradskih automobila, sa preko 375.000 prodatih primeraka godišnje”, rekao je Luka Napolitano, šef brendova Fiat, Lancia i Abart za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

“Faktori ovog uspeha uključuju mnoga specijalna izdanja koja su se pojavila na tržištu prethodnih godina kako bi se istražila teritorija koja je nepoznata za gradski automobil. Neke od najskorijih specijalnih izdanja – Panda waze is 2018. i panda wind i panda trušardi iz 2019. godine, koji su poznati kao ”najdruštvenija” i ”luksuznija Panda” su pomogli u tome da postane najprodavaniji gradski automobil u Evropi”.

Fiat navodi da se sada palica predaje novoj pandi, koja dostiže punu zrelost time što pravi još jedan korak napred u smislu zaštite okoline, u okviru tehnologije, svojstvenosti, zabave i funkcionalnosti.

Nova panda je još bolja za okolinu (Eco), tehnološki je naprednija (Teć) i zabavnija (Fun).

Nova panda sport namenjena je mladim i dinamičnim kupcima, i predstavlja proširenje “Fiat Sport porodice”, koja se trenutno sastoji od modela 500X, 500L i Tipo.

 

 

Nova panda ima mnogo noviteta: 7-inčni ekran osjetljivim na dodir, nove branike, dvije nove i ekskluzivne boje Ceramic Blue i Matt Gray, nove enterijere sa sedištima i instrument tablom od recikliranih materijala, ekskluzivne 16-inčne felne od legure.

Nova gama sa tri nove duše: Life, za kupce koji žive gradski život punim plucima; Sport, za one aktivnog stila života; Croš, za one koji koriste svoj automobil i za istraživanje prirode.

Postoji širok izbor paketa opreme: Panda, City Life, Sport, City Croš i Croš, uključujući i 4×4 verziju.

To je jedini gradski automobil dostupan u verzijama s hibridnim, 4×4 benzinskim, CNG i TNG napajanjem

“Najdemokratskiji” hibrid najbliži građanima na tržištu, 1,0-litarski FireFly Hybrid motor sa 70 KS, sada je dostupan u svim verzijama game.

 

nezavisne.com

Check Also

18011484415fb295e726cc4893457271_v4_big

Stiže nova Škoda Superb VIDEO

  Autobild prognozira da će se nova Škoda Superb u salonima naći do 2023. godine. …

Powered by Master Media (TM)