Breaking News
Home / Zanimljivosti / FCA Srbija na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

FCA Srbija na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

FCA-MSA-19-02

 

Kompanija Fiat Chrysler Automobili Srbija i ove godine predstavlja svoju gamu nastupom u dve hale: u Hali 1 su izloženi  modeli brendova Jeep i Alfa Romeo a u  Hali 4 modeli brendova Fiat, Abarth, Fiat Professional i Mopar.

Kada je Fiat brend u pitanju novitet na sajmu je Tipo Street u HB verziji. Ova specijalna serija predstavlja BEST BUY ponudu (odnos kvaliteta i cene), budući da po ceni automobila iz B segmenta kupac dobija veći i bogato opremljen automobil iz C segmenta. Zatamnjena zadnja stakla, crne aluminijumske felne, dnevna led svetla, touch screen multimedijalni uređaj, kožni volan, tempomat itd… samo su neki od razloga da se mlađi klijenti opredele za ovaj prevashodno urbani model.

 

Ikona stila i dizajna, model  Fiat 500 predstavljamo i kao automobil koji ne morate nužno posedovati da biste u njemu uživali. Zahvaljujući  komercijalnoj ponudi pod imenom „500 za 200“ svi ljubitelji Fiata 500 za samo 200 evra mesečno mogu uživati u ovom modelu.

Fiat Professional je već godinama unazad najprodavaniji brend na našem tržištu  kada su laka komercijalna vozila u pitanju. Na ovom sajmu uz već dobro poznate modele Fiorino, Doblo i Ducato, tržištu predstavljamo model 500L Cross sa N1 homologacijom. Ova jedinstvena ponuda namenjena  pravnim licima, pravi je primer spoja posla i zadovoljstva. Sa jedne strane, kupci dobijaju atraktivan i bogato opremljen crossover a sa druge strane ostvaruju pravo na povrat PDV-a prilikom kupovine i eksploatacije vozila.

Jeep je najbrže rastući brend FCA game zahvaljujući pre svega predstavljanju novih modela i pokrivenosti  svih  SUV segmenata –  od najmanjih do najvećih. Kada se tome dodaju i tradicija i kontinuirana tehnička usavršavanja  –  JEEP  već decenijama predstavlja generičko ime za sva SUV vozila. Na ovom sajmu uz modele Renegade, Compass i Grand Cherokee, predstavljamo novu generaciju Jeep-a Wrangler i premijerno u Srbiji – model Cherokee.

Za sve one koji i dalje prevashodno uživaju u izuzetnom dizajnu i  sportskoj vožnji, tu su brendovi Alfa Romeo i Abarth.  Iz ponude Alfa Romeo brenda izdvajamo Stelvio Quadrifoglio  – prvi SUV koji zajedno sa modelom Giulia predstavlja novu DNK Alfa Romeo Brenda. Deo odvojen za brend Abarth rezervisan je za modele  Pista i Competizione.

FCA Srbija da bi upotpunio promociju svijih modela na Salonu predstavlja i brend Mopar. Posetioci imaju priliku da po prvi put vide deo bogatog asortimana Mopar dodatne opreme za Jeep brend.  Takođe, moći će da saznaju sve o mogućnostima ugradnje dodatne opreme kao i da saznaju sve detalje o servisnim i postprodajnim uslugama koje  mogu da se dobiju prilikom kupovine modela iz game FCA.

netauto.rs

Check Also

Ovo je boja koja će dominirati u 2020 godini 665

Ovo je boja koja će dominirati u 2020. godini

Dok ističu poslednji dani “vladavine” tople i energične boje korala koja je obeležila 2019. godinu, …

Powered by Master Media (TM)