Breaking News
Home / RS - BIH / Sport RS - Bih / Fare Network objavio poziv za dodjelu grantova za projekte o antidiskriminaciji i inkluziji u fudbalu

Fare Network objavio poziv za dodjelu grantova za projekte o antidiskriminaciji i inkluziji u fudbalu

Action Weeks 2017

Internacionalna mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u fudbalu, Fare Network, objavila je poziv za dodjelu grantova formalnim i neformalnim grupama, kojima će se sponzorisati organizovanje aktivnosti tokom najvećeg društvenog pokreta u polju antidiskriminacije i inkluzije u sportu, “Football People Action Weeks”.

Svi učesnici u ovom internacionalnom projektu, koji se dešava svake godine u mjesecu oktobru diljem Evrope, se priključuju impozantnom broju više od 100 000 učesnika.

Grantovi dostupni za 2017. godinu su u iznosima do 500 i 5000 eura za manje i veće događaje koji u svom cilju trebaju imati promociju antidiskriminacije i inkluzije manjina u fudbalu. Zainteresovane organizacije mogu aplicirati u periodu između 1. augusta i 10. septembra 2017. godine, a svi projekti trebaju zadovoljiti ciljeve kampanje “Football People” i održati se u periodu od 5. do 19. oktobra 2017.

“Želimo ljudima diljem Evrope pokazati kakav fudbal može biti, te kolika je on pokretačka snaga u društvenim promjenama, bez obzira na to ko je ko, odakle dolazi i gdje živi. Cilj nam je dosegnuti broj od 100 000 učesnika u pokretu “Football People”, pa ukoliko imate dobru ideju, obavijestite nas.” – izjavio je izvršni direktor Fare Networka, Piara Powar.

Za aplikaciju za manji grant, kliknite OVDJE, a za veći grant OVDJE.

Slušajte Radio Višegrad uživo od 08:00 do 18:00 časova.

About admin

Check Also

HrDktkqTURBXy8zOTQxMTE4MmY0ZTEyZjNjYTFlZmY2ZDU2MDIyMGYxMy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Džudista Nemanja Majdov ISPISAO ISTORIJU: Zlato iz Budimpešte podstrek za budućnost

Osvajanjem zlata u kategoriji do 90 kilograma na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, Nemanja Majdov je …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by Master Media (TM)