Breaking News
Home / RS - BIH / Politika RS - BIH / Izbori 2018 / Dodik: U Sarajevo idem da odradim posao za Srpsku

Dodik: U Sarajevo idem da odradim posao za Srpsku

129647
Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je ponosan jer je do sada ispunio sve ciljeve na očuvanju Srpske.

“Ostajem u Srpskoj. Trenutno idem u Sarajevo da odradim važan posao za Republiku Srpsku”, istakao je Dodik.

Naveo je da će njegov glas u Predsjedništvu biti jak, koliko i glas poslanika u NSRS.

“Poslije dva mandata na mjestu predsjednika Republike Srpske osjećam se ponosno, jer sam ispunuio sve ciljeve na očuvanju Srpske. Hvala svima koji su glasali za mene, ali i onima koji nisu, jer su pokazali demokratiju Srpske, koja ima pravo da bira. Podrška koju sam dobio smatram obavezom, a ne nagradom, da predano radim svaki dan u interesu Republike Srpske. Meni će Srpska biti svetinja. Ako nešto drugo to bude, onda smo na pogešnom putu! Riječ patriotizam, važna u naredne četiri godine, i ona će me podsjećati svaki da u naredne četiri godine”, rekao je Dodik.

 

 

On je naglasio da je jedini put borba za interese Srpske,

“Ne mislim da moj rad u Sarajevu može biti lišen saradnje sa institucijama Republike Srpke. Niti jedna moja odluka neće biti bez saglasnosti institucija Srpske, i ti je tako, legitimno, i jedino ispravno. Zakletvu i treba da položim ovdje, tamo gdje sam izabran, u srcu Republike Srpske.

 

 

Poručio je da ono što neće biti interes Republike Srpske, neće biti ni Bosne i Hercegovine.

“Nećemo dozvoliti da Srpska bude preglasana ili majorizovana. Neću dopustiti da druga dva člana u bilo kojem smislu zaustave Republike Srpske, i očekujem da sa istim senzibiltetom se odnose prema meni, ali i Republici Sropskoj”, zaključio je Dodik.

rtrs

Check Also

20190315224716-280564

Evo kome će pripasti funkcije u javnim preduzećima

  Koalicioni partneri priveli su kraju razgovore o učešću u vlasti u Republici Srpskoj. Situacija …

Powered by Master Media (TM)