Breaking News
Home / Izbori / Izbori 2020 / ĐOКIĆ: U VIŠEGRADU IDEMO NA POBJEDU

ĐOКIĆ: U VIŠEGRADU IDEMO NA POBJEDU

869A940B-95A3-4148-A652-74768A1FCC9B

 

 

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić, boravio je danas u posjeti Opštinskom odboru SP Višegrad, gdje je imao radni sastanak sa kandidatima SP za odbornike na predstojećim lokalnim izborima.

Socijalisti Višegrada su tom prilikom istakli da je izborna lista u ovoj opštini kompletirana i spremna, te da socijalisti očekuju odličan izborni rezultat i nastavak razvojnih politika za Višegrad i njegove stanovnike.

Predsjednik SP Petar Đokić tom prilikom je istakao da je oduševljen energijom i predanošću kandidata SP za predstojeće izbore, te pohvalio kvalitet liste koji je vidljiv na prvi pogled.

 

„Današnja energija i atmosfera nam garantuju odličan rezultat. I u mnogim drugim gradovima i opštinama smo formirali liste koje se sastoje od velikog broja odličnih kandidata koji će unaprijediti rad i rezultat ne samo SP već i svih naših gradova i opština. SP je odlučna da nastavi sa svojim razvojnim politikama i sigurni smo da će građani Republike Srpske to prepoznati. Idemo po pobjedu“, poručio je Đokić.

SP je jedna od rijetkih partija koja je prijavila izborne liste u 70 opština i gradova Republike Srpske i Federacije BiH, što je pokazatelj organizacione vitalnosti i razvijene strukture partije.

 

socijalisti.ba

 

 

Check Also

snsd

SAOPŠTENjE OO SNSD-a VIŠEGRAD

  Sofović srpsku djecu nazvao „klošarima“   Predsjednik Skupštine opštine Višegrad Muamer Sofović, koju ovu …

Powered by Master Media (TM)