Breaking News
Home / RS - BIH / Politika RS - BIH / DNS cilja 14 mandata

DNS cilja 14 mandata

rs-dns_620x0

DEMOKRATSKI narodni savez ima dobru šansu da na predstojećim izborima u oktobru ostvari najbolje rezultate od osnivanja stranke, izjavio je zamenik predsednika te stranke Nedeljko Čubrilović, nakon što je u Sarajevu u Centralnoj izbornoj komisiji BiH predao kandidatske liste za opšte izbore.

– DNS je na vreme počeo predizborne pripreme i kompletirao liste za Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH. Za pojedinačne funkcije potpisali smo sporazum da podržavamo predsednika SNSD Milorada Dodika za člana Predsedništva BiH i potpredsednika SNSD Željku Cvijanvić na izborima za predsednika Srpske – rekao je Čubrilović.

DNS je koncentrisan na osvajanje što većeg broja mandata, te smatra da rezultati istraživanja na terenu govore u prilog činjenici da ta stranka tri meseca pred izbore uživa veliko poverenje kod građana.

– To poverenje ne bi smeli da izgubimo u sledećih dva-tri meseca nekim nesmotrenim potezima. Nadam se da ćemo realizovati očekivanja, a to je da imamo najmanje 12 mandata na nivou RS i dva mandata na nivou BiH – rekao je Čubrilović.

novosti.rs

Check Also

cik

CIK objavio preliminarne, nezvanične i nepotpune rezultate izbora

Centralna izborna komisija BiH saopštila je večeras preliminarne, nezvanične i nekompletne rezultate Prijevremenih izbora 2019. …

Powered by Master Media (TM)