Breaking News
Home / Zanimljivosti / Debi novog modela Fiat 500X

Debi novog modela Fiat 500X

Fiat 500X debi u TorinuFiat 500X debi u TorinuFiat 500X debi u Torinu
Spektakularan debi novog modela Fiat 500X i zvanično predstavljanje naziva nove FireFly Turbo porodice motora u Nacionalnom Muzeju filma

Novi 500X se trenutno predstavlja internacionalnim predstavnicima medija na fascinantnoj lokaciji National Museum of Cinema (Nacionalni Muzej filma), koji se nalazi u Mole Antonelliana u Torinu od 2000. godine. To je veoma poseban događaj koji je naglašen novim 500X logotipom koji se projektuje noću na spomeniku koji dominira gradskim pejzažem preko jednog veka: uverljiv znak prave povezanosti između Torina, brenda Fiat i veličanstvenog filma.

Tokom događaja, Luka Napolitano, direktor brendova Fiat i Abarth za područje EMEA, saopštio je zvanični naziv novih FireFly porodice motora i dva nova motora – FireFly Turbo 1.0 i FireFly Turbo 1.3.

Nova dva efikasna i inovativna motora predtavljena su po prvi put na modelima Fiat, što je još jedna potvrda dominacije inžinjerstva Fiat Grupacije. Za razliku od njihovog imenjaka FireFly Turbo motori su najkompaktniji i najčistiji izvori energije koji se trenutno nalaze u modelima marke Fiat.

Upravo za ovu priliku brend Fiat kreirao je poseban veb sajt – https://www.new-fiat500x-press.com/ posvećen novom Fiat 500X koji sadrži video i foto materijal visoke rezolucije,kao dodatak pres saopštenju i tehničkim podacima.

netauto.rs

Check Also

Gorenje Grupa IFA 2018 665 l

Gorenje predstavilo nove uređaje i digitalna rešenja za pametan i pojednostavljen život

  Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2018, koji se održava od 31. avgusta do 5. …

Powered by Master Media (TM)