Breaking News
Home / Susjedne opštine / Užice / Kopaonik / Čola puni Kopaonik posle šest Arena u Beogradu

Čola puni Kopaonik posle šest Arena u Beogradu

6588922345e4593b617e27881430276_v4_big

 

Ovogodišnji peti “Music Week festival” na Kopaoniku koncertom za pamćenje otvoriće najveća muzička zvezda sa naših prostora. Zdravko Čolić pevaće 7. marta na spektakularnom koncertu u luksuznom prostoru hotela Grand.

Nema sumnje da svi sa nestrpljenjem očekuju ovaj zimski spektakl, a uzbuđenje povodom vrhunskog provoda koji priprema za sve posetioce ne krije ni naš najpopularniji pevač,koji se raduje dolasku na najveću i najpoznatiju srpsku planinu.

 

 

„Radujem se ponovnom susretu sa mojom dragom publikom i sa velikim nestrpljenjem čekam 7. mart. Posle nezaboravnih koncerata u Beogradu, Kopaonik će biti idealno mesto da se ponovo sretnemo i zajedno zapevamo”, istakao je Zdravko Čolić.

11648787085e4593b6ec144000779654_v4_big

 

Samo dan pre njegovog koncerta, sve posetioce svojim nastupom zagrejaće Aleksandra Prijović, jedna od trenutno najpopularnijih pevačica u Srbiji.

Nema sumnje da će u prvoj polovini marta Kopaonik biti centar vrhunskog provoda i uživanja u savršenom martovskom skijanju koje će biti upotpunjeno muzičkim provodom za pamćenje.

Drugog vikenda publiku će zabavljati Saša Matić, koji će pevati 13. marta, dok će Svetlana Ceca Ražnatović zatvoriti ovogodišnju zimsku sezonu na Kopaoniku svojim koncertom samo dan kasnije.

 

 

 

Specijalni paketi sa smeštajem u hotelu Grand koji uključuju tri polupansiona i ulaznice za koncerte, planuli su u rekordnom roku, a još mali broj ulaznica na raspolaganju je za najbrže jer su poslednji kapaciteti u prodaji.

Organizatori Skymusic, MK Mountain Resort i hoteli Gorski, Angella i Putnik obećavaju najbolji i najkvalitetniji program na Kopaonik Music Week festivalu do sada, gde će pored vrhunskih izvođača produkcija nadmašiti sva očekivanja, pa će tako brojni scenski i vizuelni efekti biti premijerno predstavljeni u hotelu Grand na Kopaoniku.

 

b92.net

Check Also

drusstvo-guzzva-kopaonik-2

Do Kopaonika teško putovanje, ali na stazama skijaši uživaju

  Oni koji ovih dana kreću na Kopaonik trebalo bi da se naoružaju strpljenjem i …

Powered by Master Media (TM)