Breaking News
Home / Region / BUDVA OSTAJE BEZ NAJVEĆE DISKOTEKE: Park umesto “Trokadera”

BUDVA OSTAJE BEZ NAJVEĆE DISKOTEKE: Park umesto “Trokadera”

15-park (2)_620x0

 

ODLUKOM Ministarstva održivog razvoja, turizma i lokalne uprave, svi privremeni objekti koji se nalaze u zoni “Morskog dobra” u Budvi biće uklonjeni do kraja marta. Među objektima su i diskoteke koje su minulih sezona upotpunjavale noćni život mladih u prestonici crnogorskog turizma. U vreme sezone radiće samo dve diskoteke, dok će, kako nezvanično saznajemo, biti uklonjene otvorene diskoteke – “Maltez”, “Trokadero”, “Ambijente”, “Pariz”, “Rafaelo” i “Majami”.

Odluka je zabrinula vlasnike diskoteka koji procenjuju da će njihovim nestankom grad “na peni od mora” mnogo izgubiti, posebno kada su mladi turisti u pitanju. Ali i oni, jer su od “đuskanja” gostiju lepo zarađivali.

Zakupci diskoteka su u međuvremenu pokrenuli inicijativu da im nadležni omoguće da rade makar još ovu sezonu, jer nemaju dovoljno vremena da nađu nove lokacije. Međutim, iz resornog ministarstva poručuju da su spremni, ako postoji interesovanje zakupaca, da sa njima i opštinom pronađu novu lokaciju.

Poručuju da će uskoro započeti projektovanje promenade od Zavale do Avale, koja je, kako navode, Budvi preko potrebna. Diskoteke će na dosadašnjim lokacijama zameniti zelene površine.

 

novosti.rs

Check Also

26-ZA-ZORANA-MILOVICA-NIKSIC--_620x0

Popu Milu mitski oreol

  Nikšićanin iz Golije Božo Đuranović (79), jedan od najvećih živih epskih pesnika. Najslavniju pesmu …

Powered by Master Media (TM)