Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rogatica / Rogatica : Asfalt stigao i u Zaganoviće

Rogatica : Asfalt stigao i u Zaganoviće

IMG_0066

Ideju društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici Šumsko gazdinstvo “Sjemeć” Rogatica uspješno realizuje godinama. Novi kilometri makadamskih i asfaltiranih puteva ne samo da su značajni u eksploataciji šumskih drvnih sortimenata, nego donose radost i korist stanovništvu od Rogatice do najudaljenijih sela.

Ove godine asfaltirani su putevi u Mandri, Pašić Kuli, Plješevici, a nedavno je završeno asfaltiranje i u naselju Zaganovići. Radi se o dionici dugoj 750 metara, za čiju modernizaciju je “Sjemeć” izdvojio oko 100.000 KM.

Do kuće Radomira Ćebića, čija porodica se uspješno bavi poljoprivredom i stočarstvom, vodio je neuslovan makadamski put. Dolaskom asfalta i njihovim nevoljama došao je kraj. U znak zahvalnosti svima koji su doprinijeli tome, porodica Ćebić danas je priredila svečani ručak kojem su prisustvovali rukovodioci “Sjemeća” i Opštine Rogatica. I jedni i drugi složni su u tome da je ovo jedan od značajnih vidova podrške stanovništvu, te da će tako biti nastavljeno i u budućnosti.

rogatica.ba

Slušajte Radio Višegrad uživo od 08:00 do 18:00 časova.

About admin

Check Also

mup

Rogatica : krivično djelo „Poseban slučaj falsifikovanja isprava“

Policijski službenici Policijske stanice Rogatica, 02.11.2017. godine, oko 17,30 časova kontrolisali su vozača Đ.S. koji …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by Master Media (TM)