Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Apel za poštovanje preporučenih mjera

Apel za poštovanje preporučenih mjera

92173495_735464123658273_4839484332118638592_n

 

Poštovani građani,

ovo su trenuci koji od nas traže maksimalnu odgovornost i ozbiljnost. Rezultat zavisi od nas, od svakog pojedinca. Trebamo biti tim, tim koji pobjeđuje, tim u kome nema slabe karike.

Nisu dovoljne mjere, ma kakve one bile, potrebno je poštovanje tih mjera. Virus je došao i u našu blizinu, a da li će doći i u našu zajednicu i kakve ćemo posledice imati zavisi od naše discipline. Neodgovorno ponašanje samo jedne osobe moglo bi obesmisliti sve dosadašnje napore. Uvjereni smo da niko od nas ne bi volio da bude ta osoba.

 

 

Virus prenose ljudi. Ako ne dopustimo virusu da inficira novu osobu on više neće postojati.

Ni sve bolnice, ni svi doktori, ni sve mjere ne mogu ispraviti greške ukoliko ih počinimo ličnom neodgovornošću. Učinimo sve da sačuvamo živote naših građana.

Poseban apel mladim ljudima: Ako ne strahujete za svoje zdravlje, čuvajte zdravlje svojih najbližih, uzdržite se od okupljanja, strpite se još malo, jer tako kupujemo dragocjeno vrijeme i čuvamo druge od sebe, ako želite biti aktivni stavite se na raspolaganje za pomoć starijima.

Ispoštujte preporuke. Ne pravite piknik. Ne okupljajte se, nosite maske, ali propisno i ne skidajte ih kada razgovarate sa drugima, perite ruke, držite distancu, virus nema šansu ako mu zatvorimo sve puteve.

 

U ovome smo zajedno, budimo tim, podržimo jedni druge, da možemo kad sve prođe sa ponosom kazati – učinio sam sve što sam mogao.

Hvala vam na razumijevanju i hvala što poštujete mjere.

 

Opštinski Štab za vanredne situacije

Check Also

8170E0B0-160C-479B-9844-D48550D6FE57

U selu Veletovo kod Višegrada osveštano zemljište za novi hram sv. ahriđ. Stefana

MITROPOLIT HRIZOSTOM OSVEŠTAO ZEMLJIŠTE ZA NOVI HRAM Danas u subotu, 23. maja 2020. godine na …

Powered by Master Media (TM)