Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Aktivnosti SSD „Soko“ MALE SOKOLSKE IGRE I TURNIR U MALOM FUDBALU

Aktivnosti SSD „Soko“ MALE SOKOLSKE IGRE I TURNIR U MALOM FUDBALU

manastir-dobrunska-rijeke 2

Na sjednici Predsjedništva Sokola, koja je održana u manastiru Dobrunska Rijeka, naglašeno je da su članovi ove organizacije imali brojne aktivnosti i tokom ljeta, posebno sportska sekcija „Bambi-Soko“.
Dogovoreno je da „Bambi-Soko“ u nedelju, 23. septembra u Vardištu, uz podršku parohije Vardiške, organizuje tradicionalni Sokolov turnir u malom fudbalu, a da Dramska sekcija i „Bambi-Soko“ u subotu, 29. septembra kod područne škole u Dobrunu organizuju Male sokolske igre.
Istog dana, nakon igara, učesnici će biti gosti humanitarca Vojkana Krstića u Vardištu, na prostoru gdje se gradi sportsko rekreacioni centar.

Članove Predsjedništva Sokola arhimandrit Jovan Gardović je informisao o toku obnove i sanacije konaka stradalog u požaru, koji je već pokriven i na kome članovi Sokolove Građevinske sekcije i radnici brojnih višegradskih firme intenzivno rade.
-Izuzetno smo zadovoljni odzivom vjernika, humanitaraca, preduzeća, malih biznismena i institucija koje su već dostavile, a mnoge najavile pomoć u novcu, radnoj snazi ili materijalu, a sve više nam pomoć stiže i od naših ljudi širom svijeta, naglasio je arhimandrit Gardović.
Odlučeno ja da iz granta svih sekcija SOKO na ime sanacije konaka u manastiru Dobrunska Rijeka uplati iznos od 600 KM.

Informativna sekcija SSD SOKO

Check Also

E76268F9-D5B7-4B7D-93EE-073CEEAF17AF

Maturanti prodefilovali ulicama Višegrada

  Maturanti Srednje škole „ Ivo Andrić“ iz Višegrada,predvođeni učenikom generacije Lukom Markovićem, prodefilovali su …

Powered by Master Media (TM)